Quinoa - Matka zrn

Tak jako inkové v dávných dobách považovali zrna Quinoi za posvátná, tak i my dnes si nacházíme cestu zpět k moudrosti našich předků a opět objevujeme výjimečnou rostlinu.Quinoa_2 Merlík chilský, jak se česky tato rostlina nazývá, produkuje semena, jež mají značnou výživovou hodnotu a několik skvělých předností, pro něž je dobré zařadit je do jídelníčku.

projít na článek

Význam svátků

V znam sv tků Jaro už je tu, jaro se vr tilo! Morana, Mařena, Smrtholka už n s nem ve sv moci (ač n s velmi nerada opou t a drž se sv vl dy zuby nehty). Něco konč a něco zač n . Neust l koloběh v jasn m ř du Života, v jeho pravideln m rytmu, ve kt

projít na článek

Jak je to s rozsudky na výživné po dosažení zletilosti dítěte?

Adikia už řadu let poukazuje na neplatnost „opatrovnických“ rozsudků po dosažení zletilosti dítěte. Už jen to, že je v těchto rozsudcích uvedeno, že výživné se má platit k rukám matky, je po dosažení zletilosti dítěte absolutní nesmysl, který by vás ale m

projít na článek

narozeni 3.12.2013

Dne 3.12 se nám narodily 4 samičky. otec : MAX CUNIPIG reg. č. S1209/13 matka : CORRI SKINNY VELVET reg.č. S1211/13

projít na článek

Matka musí být silná i něžná

Matka musí být ten nejsilnější člověk na světě, který bojuje jako lev a zároveň musí být ten nejněžnější, nejhodnější a nejlaskavější člověk v celém vesmíru. Zní to přehnaně? Matka totiž musí dítěti zajistit bezpečí. A to není rozhodně zadarmo a bez boje.

projít na článek

ALU MAT 190 cm YATE - 120 Kč

ALU-matka. Tenká a lehká karimatka s reflexní Alu folií. Použití jako další podložka pod karimatku pro zvýšení tepelné izolace, nebo podložka na spaní pro případ nouze. Vejde se do každého batohu.

projít na článek