Řada snímačů ATOM DX™

Snímače řady ATOM DX jsou nejmenší inkrementální optické snímače společnosti Renishaw s digitálním výstupem přímo ze čtecí hlavy. Poskytují polohovou zpětnou vazbu, on-board interpolaci a filtrační optiku - to vše v miniaturním provedení.

projít na článek

Řada snímačů ATOM™

Řada inkrementálních optických snímačů ATOM™ poskytuje vysoce přesné polohové měření, vynikající měřicí výkon a snadné nastavení miniaturní čtecí hlavy, která je ideální pro aplikace se stísněným prostředím. Digitální výstup je dostupný díky široké nabídc

projít na článek

Porovnávací tabulka optických snímačů

Porovnejte nabídku optických lineárních a optických úhlových snímačů a snímačů části oblouku Renishaw pomocí našich jednoduchých tabulek. Další informace a verze výrobku najdete v konfigurátoru snímačů.

projít na článek

Řada snímačů TONiC™

Poznejte řadu nejvšestrannějších inkrementálních optických snímačů TONiC™ společnosti Renishaw. Ideální pro aplikace vyžadující přesné řízení pohybu.

projít na článek

REVO-2 and the ATOM™ encoder

REVO-2, an improved version of Renishaw's revolutionary multisensor 5-axis measuring head for use on CMMs, incorporates Renishaw’s latest ATOM™ incremental rotary encoder with RCDM rotary (angle) glass scales on both of its axes (yaw and pitch). The ATOM

projít na článek

ATOM™ downloads

ATOM™ ke stažení (datové listy, instalační příručky, technické výkresy, případové studie, technické dokumenty)

projít na článek