Řada snímačů EVOLUTE™

Prozkoumejte absolutní optický snímač EVOLUTE™: na základě špičkové technologie snímačů řady RESOLUTE™ nabízí vynikající instalační tolerance, vyšší odolnost vůči znečištění a všestranné metrologické možnosti. Poloha je získána bezprostředně po zapnutí bez nutnosti jakéhokoli pohybu, takže tyto snímače jsou vhodné pro široké spektrum aplikací pro řízení pohybu.

projít na článek

EVOLUTE™ downloads

Modelová řada EVOLUTE™ - data ke stažení (datové listy, instalační příručky, technické výkresy, případové studie, technické dokumenty)

projít na článek

EVOLUTE™ - absolutní odměřovací systém s lineárním měřítkem RTLA50

Prozkoumejte absolutní optický snímač EVOLUTE™: na základě špičkové technologie snímačů řady RESOLUTE™ nabízí vynikající instalační tolerance, vyšší odolnost vůči znečištění a všestranné metrologické možnosti. Poloha je získána bezprostředně po zapnutí be

projít na článek

Porovnávací tabulka optických snímačů

Porovnejte nabídku optických lineárních a optických úhlových snímačů a snímačů části oblouku Renishaw pomocí našich jednoduchých tabulek. Další informace a verze výrobku najdete v konfigurátoru snímačů.

projít na článek

Řada snímačů ATOM™

Řada inkrementálních optických snímačů ATOM™ poskytuje vysoce přesné polohové měření, vynikající měřicí výkon a snadné nastavení miniaturní čtecí hlavy, která je ideální pro aplikace se stísněným prostředím. Digitální výstup je dostupný díky široké nabídc

projít na článek

Řada snímačů TONiC™

Poznejte řadu nejvšestrannějších inkrementálních optických snímačů TONiC™ společnosti Renishaw. Ideální pro aplikace vyžadující přesné řízení pohybu.

projít na článek