Radiologie a zobrazovací metody

Jak vidí lidské tělo radiolog? To se dozvíte v novém dílu našeho podcastu. Společně s lékařkou Oddělení radiologie MOÚ MUDr. Monikou Schneiderovou jsme zavítali do tajuplného světa zobrazovacích metod. Vysvětlíme vám například, jak funguje počítačová tomografie a vyvrátíme také řadu mýtů. Užijte si tento hloubkový pohled do medicínské technologie!

projít na článek

Metody nabíjení baterií

Ještě než se dostaneme k otázce, jak nejlépe nabíjet Lithiový akumulátor elektrokola, podíváme se na základní nabíjecí metody.

projít na článek

Jak překonávat námitky pomocí metody S-O-O

Celý příspěvek je určen pouze pro makléře RE/MAX Alfa.Chcete se stát naším makléřem? Kontaktujte nás Jste-li naším makléřem, heslo najdete na firemním Google Disku. The

projít na článek

Biologický analyzátor RA816

Biologický analyzátor RA816 je kompaktní stolní Ramanův zobrazovací systém navržený výlučně pro biologický a klinický výzkum.

projít na článek

Farmaceutický analyzátor RA802

Farmaceutický analyzátor RA802 je kompaktní stolní Ramanův zobrazovací systém navržený výlučně pro farmaceutický průmysl.

projít na článek

Metody odstranění tetování – velké srovnání nejpoužívanějších procedur a vše, co je potřeba vědět po každé z nich

Tetování je skvělý způsob sebevyjádření. S odstupem času mohou ale obrázky, číslice nebo symboly ztratit svůj původní význam. Může se změnit vaše životní situace nebo třeba jen vkus. V současnosti již existuje hned několik metod odstranění tetování. Srovn

projít na článek