Rádiová obrobková sonda Renishaw příští generace přináší budoucnost bohatou na data a téměř nekonečně dlouhou životnost baterií

Nový systém se skládá z nového kompaktního rádiového interface RMI-QE vybaveného novým komunikačním protokolem a osvěčenýc rádiových obrobkových sond, jejichž elektronika byla významně zmodernizována. Nová vylepšení poskytují výrazně lepší životnost baterie, jednodušší nastavení a vzdálenou diagnostiku pro všechny rádiové sondy.

projít na článek

Rádiová obrobková sonda Primo™

Primo Radio Part Setter (obrobková sonda) je určená pro ustavování obrobků. Určuje přesnou polohu obrobku a jeho vyrovnání s osami obráběcího stroje.

projít na článek

OLP40 Obrobková sonda pro soustruhy

OLP40 je nejmenší obrobková sonda Renishaw s optickým přenosem signálu určená pro soustruhy a soustružnická centra. Sonda OLP40 může používat starší nebo modulované systémy přenosu optického signálu Renishaw – bez kompromisů ohledně metrologického výkonu.

projít na článek

Rádiová 3D nástrojová sonda Primo™

Rádiová 3D nástrojová sonda Primo je umístěna na stůl stroje a používá se k přesnému měřením délky a průměru nástrojů pro zvýšení přesnosti obrábění.

projít na článek

RMP40 – obrobková sonda s rádiovým přenosem

Nejmenší doteková sonda Renishaw s rádiovým přenosem s přepínáním frekvence.

projít na článek

Extrémně přesná obrobková sonda MP250

Sonda MP250, navržená pro brusky, je součástí řady sond RENGAGE™ od společnosti Renishaw, která kombinuje prověřenou technologii silikonových tenzometrických sond s velmi kompaktní elektronikou. Poskytuje tak nepřekonatelnou 3D přesnost a opakovatelnost m

projít na článek