Radiožurnál nabídne exkluzivní živé vysílání z olympijských her

Český rozhlas přinese ze Zimních olympijských her z Pekingu nejbohatší sportovní vysílání v historii. Stanice Radiožurnál a Radiožurnál Sport nabídnou posluchačům exkluzivně z nejočekávanější sportovní události roku pestrý program – přímé přenosy z klíčových sportovních momentů, živé vstupy, rozhovory nebo zajímavé reportáže ze zákulisí. Třináctičlenný tým rozhlasových profesionálů zajistí přímo z Pekingu olympijské vysílání, které odstartuje v pátek 4. února 2022 na Radiožurnálu.

projít na článek

Vendula Frintová po zklamání na OH v Riu

Díky České triatlonové asociaci vám nabízíme exkluzivní rozhovor s triatlonistkou Vendulou Frintovou přímo z olympijských her.

projít na článek

Pět českých reprezentantů na ME olympijských tříd

Mistrovství Evropy olympijských tříd ILCA 6 a 7 dnes v 11.00 odstartovalo ve francouzském Hyeres. Na startu je více než 350 jachtařů z celého světa, kteří budou o medaile bojovat následujících 6 dnů.

projít na článek

ME olympijských tříd ILCA 6 a 7 skončilo s nadějí

Mistrovství Evropy olympijských tříd ILCA 6 a 7 se konalo minulý týden ve francouzském Hyeres. Na startu bylo více než 350 jachtařů z celého světa.

projít na článek

Olympijské parky letos přivítá Ostrava a Brno.

Přesně 100 dnů před slavnostním zahájením zimních olympijských her v Pchjongčchangu a otevřením Olympijských parků v Ostravě a Brně se představitelé hostitelských měst a regionů setkali v Praze s prezidentem Mezinárodního olympijského výboru (MOV) Thomase

projít na článek

Obchodní centrum TESCO Petržalka

Pro firmu Metrostav na Slovensku jsme dodali a koordinovali instalaci umělé živé zelené stěny Svlačec.  Jedná se o exkluzivní umělou zelenou stěnu tvořenou směsí umělých rostlin s bílými květy. Prodáváme ji v dílcích 100x100cm (1m2).   Dokonale proprac

projít na článek