Radnice odpovídá seniorům z Tylovic

Zveřejněno ve Spektru Rožnovska 10. září 2015

projít na článek

Tylovjan se ptá, radnice odpovídá

Richard Lapúnik se přistěhoval do Tylovic. Na zahradě ořezal větve a ptá se, kam s nimi? O odpověď jsme požádali Lenku Němcovou z odboru odpadového hospodářství na rožnovské radnici. Její vyjádření si můžete přečíst, kliknete-li na celý příspěvek .

projít na článek

Pomoc s údržbou vysázeného hrobního místa

Jiří Luzar z Tylovic na místním hřbitově kosí trávu a stará se, aby na tomto pietním místě bylo uklizeno.  Ve svém volném čase nabízí pomoc seniorům,  kteří ze zdravotních důvodů nemohou přicházet na hřbitov a pravidelně se o hroby jejich blízkých starat.

projít na článek

Hasičky z Tylovic soutěžily poprvé, přesto se postavily na bednu

Neuvěřitelné antré měly dobrovolné hasičky z Tylovic na soutěži o Pohár starostky města Rožnova pod Radhoštěm v sobotu 24. srpna. I když se požárnímu sportu věnují sotva tři měsíce, mezi zkušenými rivalkami se neztratily.  Foto: Lukáš Navrátil

projít na článek

Přijďte si popovídat s vedením radnice

V pondělí 4. prosince 2023 vás srdečně zveme na Den otevřených dveří radnice. Od 16.00 do 18.00 hodin se na vás a vaše dotazy a podněty bude těšit vedení města.

projít na článek

František Chmelař z Tylovic vystavuje svou unikátní tříkolku

KOPŘIVNICE - Až do konce dubna se můžete v Technickém muzeu Tatry Kopřivnice pokochat unikátní tříkolkou Trike Tatra 3,5 V8 Kobra, kterou v roce 2012 zhotovil František Chmelař z Tylovic. Sestavování tříkolek je jeho dlouholetou vášní. Ostatně to my - Tyl

projít na článek