Radost z nového vybavení školky

Náš kolektiv školkových kamarádů se rozrůstá, proto jsme objednali další židličky. Děti měly velkou radost a hned se vrhly na vybalování.

projít na článek

Nové fotky naší školky

Velké díky patří panu Radku Bruneckému, který všechny fotky nafotil a zpracoval Budova školky Jídelna Třída Berušek Třída Sluníček Zahrada Ostatní The post Nové fotky naší školky appeared first on Mateřská škola Vackova, Brno.

projít na článek

PF 2016

Veselé Vánoce a do nového roku hodně zdraví, štěstí a dětských úsměvů přeje kolektiv školky Kačenka.

projít na článek

Probíhá zápis do školky a jeslí

Nyní probíhá zápis do školky a jeslí na rok 2015/2016. Využijte akční nabídky školkovného při zápisu do 30.6.2015. Těšíme se na vás.

projít na článek

Velká pardubická objektivem Jany Syručkové

127. Velká pardubická steeplechase s Českou Pojišťovnou přinesla nového vítězného koně i nového, mladého vítězného jezdce. Napětí, úsilí, tvrdý boj, pády, smutek a obrovská radost, to vše se střídá ve fotografiích Jany Syručkové z nedělního velkého dostih

projít na článek

Výprodej zimního vybavení

S příchodem zimy přichází také ta nejlepší doba na obnovu svého zimního vybavení. A co lepšího než výprodej zimního vybavení, který se uskuteční právě tento víkend  16.-17.12. na půjčovně v Horském resortu Buková hora. Připravte se na nadcházející sezonu

projít na článek