Radvanicemi profičí motorky i sajdkáry!

Motorističtí fanoušci z Ostravy a okolí si již tento víkend, 12. – 13. července, přijdou na své! V Ostravě-Radvanicích proběhne 6. ročník mezinárodních závodů silničních motocyklů a sajdkár, a to na přírodním okruhu Františka Bartoše, dlouhém 3,5 km. V sobotu od 9 do 19 hodin proběhnou na trati tréninky motocyklů a sajdkár v sedmi kubaturách od 125 do 800 ccm. Samotný závod bude odstartován v neděli v deset hodin dopoledne. Mezi soutěžícími budou motocykloví jezdci z celé republiky, ale i závodníci z Rakouska, Německa, Švédska, Francie, Austrálie, Slovenska a dalších zemí. Chybět nebude ani účastník Tourist Trophy na ostrově Man Michal Dokoupil, dále vicemistr světa z roku 1979 v kategorii historických motocyklů švýcarský jezdec Rolf Blatter a dokonce i několik žen. Závody všech tříd budou parádní podívanou, třešničkou na dortu však zcela jistě bude finále mistrovství ČR Supermono do 800 ccm, které začne v neděli v 16. 30 hodin.

projít na článek

Je mnoho těch, kteří uvažují nad prodejem auta kvůli motorky

Najdou se lid , kte jsou schopni prodat sv j v z kv li tomu, aby si za pen ze mohli koupit motorku. Mnoho lid si ekne, frac34;e k takov mu n zoru dojde lov k, kter frac12; se zbl znil, ale rozhodn to nemus znamenat, frac34;e se dan fra

projít na článek

Jak vyrobit motorku ze starého zapalovače?

Podívejte se na návod, jak vyrobit ze dvou starých zapalovačů roztomilé malé motorky. Nechybí sedlo, pérování, ani výfuky :)

projít na článek

Crash test: Motorka versus osobní auto

Boční střet motorky a osobního auta většinou končí vážným, ne-li fatálním zraněním motorkáře. Jak je vidět na tomto videu s crash testem, hlava s přilbou prorazí boční okénko.

projít na článek

Přijďte se podívat, jak auta a motorky létají

Martin Macík zve všechny příznivce silných strojů na nejstarší evropskou freestylovou motokrosovou akci FMX Gladiator Games, která proběhne 24. 10. v O2 aréně v Praze. Show se letos odehraje už po patnácté. Minulé ročníky vždy přinesly výjimečné zážitky,

projít na článek

Smart s motorem z Kawasaki ZX-10R, která má 200 koní a točí 13 tisíc otáček

Vozy Smart jsou velmi často cílem různých šílených uprav, tak že dnešní předělávka neni zas tak šokující Maly Smart For Two přišel o svůj původní motor a míto něj se dostal 200 koňoví motor z motorky Kawasaki ZX-10R, který točí až 13 tisíc otáček.

projít na článek