Rady jak na horečku

Tělesná teplota je řízena především z části mozku zvané hypotalamus. V ní je nastavena konkrétní hodnota (set-point), kolem které tělesná teplota během dne osciluje. Nejvyšší teplotu zaznamenáváme obvykle kolem šesté hodiny večer, nejnižší kolem šesté hodiny ranní. Set-point každého z nás je individuální, proto u některých osob může být normální i taková teplota, kterou u ostatní populace považujeme za zvýšenou nebo naopak sníženou.

projít na článek

Horečka u psa

Horečka není sama o sobě nemoc, ale určitě je upozorněním na případné onemocnění. Horečku lze definovat jako vyšší než normální tělesnou teplotu psů. Příčina horečky není vždy zřejmá.

projít na článek

Zimnice

Zimnice je pocit zimy, který je vzhledem k teplotě okolí nepatřičný a nezmizí ani po přikrytí peřinou. Objevuje se ve chvíli, kdy náš organismus bojuje s náhlým vzestupem teploty, takže doprovází například horečku. Vyskytnout se může i ve spojitosti s tře

projít na článek

Modernizace výrobního programu BMW na léto 2021

Rozšíření nabídky pohonů pro nové BMW řady 4 Coupé a nové BMW řady 4 Cabrio – Nové barvy karoserie a čalounění pro BMW řady 3 a BMW řady 4 – Upozornění na nežádouc&ia

projít na článek

Nové edice BMW řady 3 - ztělesnění sportovnosti a skutečného luxusu

Od července 2017 budou pro BMW řady 3 Sedan a BMW řady 3 Touring připraveny tři nové ediční modely a další volitelná výbava, zvyšující úroveň individualizace.

projít na článek

Nové BMW řady 8 Coupé, Cabrio a Gran Coupé

Všechny modelové varianty nového BMW řady 8 Coupé, nového BMW řady 8 Cabrio a nového BMW řady 8 Gran Coupé jsou nově standardně vybaveny M sportovním paketem.

projít na článek