Ráj plavek a spodního prádla Triola

Triola je obchod se spodním prádlem pro ženy i muže. Módní značka kombinuje příjemný materiál, originální design a díky kvalitnímu zpracování prádlo neškrtí ani nekouše. Prostě sedí tam, kde má!

projít na článek

Iva Kubelková: Doporučuji spodní prádlo Astratex

Od správného spodního prádla se odvíjí naše pohodlí po celý den. Když nás podprsenka škrtí nebo nesedí, jak má, je to velmi nepříjemné. Naštěstí je tu Astratex, který ví, jaké má spodní prádlo být.

projít na článek

TOP obchody, kde koupíte spodní prádlo nejlevněji!

Každé ranní oblékání začíná u správného spodního prádla. Potřebujete pohodlné, abyste v něm vydrželi celý den, nebo se naopak chystáte na schůzku a chcete vypadat svůdně? Máme pro vás obchody, kde koupit spodní prádlo levně.

projít na článek

Léto se blíží! Co nabízí kolekce BonPrix plavek?

Léto pomalu klepe na dveře - jste na něj připravena? Prolezli jsme novou kolekci BonPrix plavek a podívali se, jaké krásné kousky zde najdete. Jak na jejich nákupu ještě více ušetřit a jak si vybrat ty pravé?

projít na článek

Spodní prádlo Astratex - tabulky velikostí [Kompletní seznam]

Bojíte se koupit si podprsenku online, aby vám správně sedla a neškrtila? Už nemusíte! Přinášíme vám Astratex tabulku velikostí podprsenek i plavek. Díky téhle tabulce vám podprsenky Astratex či Astratex plavky padnou skvěle.

projít na článek

Blíží se sezóna plavek - poradíme, jak zhubnout!

Sluníčko už to roztáčí na plné pecky a co nevidět bude léto. Pokud se vám přes Vánoce a Velikonoce na těle usídlilo pár nevzhledných špíčků, kterých se chcete do léta zbavit, je nejvyšší čas začít! Nebojte, hubnutí není žádná věda, takže to bude hračka –

projít na článek