Rakousko Korutany

Rakousko Korutany Nejjižnější spolková země Rakouska, která sousedí se Slovinskem a Itálií. Korutany mají dlouholetou tradici jako země rodinné dovolené. To platí nejen v zimě, ale i v létě díky množství teplých jezer a nádherných vysokých hor. Výlety do okolí rovinami kolem jezer a podél řeky Drávy. Přejezdy horských hřebenů, dlouhé sjezdy po asfaltových silnicích s omezeným provozem aut. Odjezd z Prahy 4, Matěchova 18 (sídlo CK Skitur). Detail zájezdu Termín: 05.07. 08.07.2023 Ubytování: apartmány u jezera pro 2-4 osoby s možností dokoupení snídaní a večeří Cena od 9.590 Kč  3x ubytování v apartmánu, doprava mikrobusem nebo autobusem, technický doprovod Cena nezahrnuje: cestovní pojištění včetně léčebných nákladů a storna zájezdu, stravování na místě (snídaně cca. 17 EUR, večeře dle jídelního lístku v restauraci s pizzerií) Min. počet účastníků: 8 Zájezd je vhodný pro všechny věkové kategorie na silničních nebo trekkingových kolech. The post Rakousko Korutany appeared first on Skitur.

projít na článek

Rakousko nádherný hotel s nejpestřejším programem pro rodiny s dětmi

Rakousko nádherný hotel s nejpestřejším programem pro rodiny s dětmi Rakousko nádherný ho

projít na článek

Rakousko Dunajská cesta

Rakousko Dunajská cesta Nejoblíbenější cyklotrasou ve střední Evropě je putování podél dunajského břehu po stezkách bez silničního provozu. Naše trasa začíná ve vinařské oblasti Dürnsteinu. Vede rovinatým krajem podél Dunaje a končí ve Vídni. Termín: 06.

projít na článek

Na cestu – průvodce Rakousko

> Nikdy jsem si nemyslel, že je toho v Rakousku tolik k vidění. Průvodce ležící přede mnou o tom rázně přesvědčil.

projít na článek

Lyžařské zájezdy a pobyty na zimu 2021 a 2022 v prodeji

Zájezdy a pobyty na lyžování Tatry (Slovensko), Alpy (Rakousko,  Itálie,  Francie, Slovinsko) jsou již v nabídce. Vánoční a Silvestrovské pobytu rychle mizí.

projít na článek

Lungau

Střední Rakousko V centrálním Rakousku, asi 30 kilometrů vzdušnou čarou směrem na jih od masivu Dachstein a zimního střediska Schladming, se nachází region Lungau. Lungau se dostalo do povědomí nejen milovníků sjezdového a běžeckého lyžování zejména dosta

projít na článek