Řazení faktur a nákladů

Řazení faktur a nákladů Nově můžete na přehledu faktur a nákladů změnit způsob jejich řazení. Faktury můžete řadit podle data vystavení, zdanitelného plnění, splatnosti a podle čísla. Náklady mají navíc řazení podle data přijetí. Funkce je dostupná ve všech tarifech a rádi uslyšíme náměty na vylepšení.

projít na článek

Export pravidelných faktur

Export pravidelných faktur Na obrazovku pravidelných faktur jsme přidali možnost jejich exportu do Excelu. Zároveň přibyla informace o počtu aktivních pravidelných faktur.

projít na článek

Nový vzhled faktur – Chameleon

Nový vzhled faktur – Chameleon Ptali jste se po novém vzhledu faktur, protože vám žádný ze stávajících neseděl? Chtěli jste si obarvit vzhled vlastní barvou? Tímto zabíjíme dvě mouchy jednou ranou a představujeme vám vzhled faktur Chameleon.

projít na článek

Shrnutí novinek za srpen 2019

Shrnutí novinek za srpen 2019 Rozšířený řádek na obrazovce Náklady Podobně jako dříve u faktur, jsme na obrazovku Náklady přidali možnost zapnout si podrobnější řádkový výpis. Více v článku… Export pravidelných faktur U pravidelných faktur jsme

projít na článek

Karty na přehledu faktur

Karty na přehledu faktur Přepracovali jsme přehled faktur pro rychlejší orientaci.

projít na článek

Částečné platby faktur a nákladů

Částečné platby faktur a nákladů Mnoho z vás zažilo situaci, kdy klient platí fakturu po částech. Dlouho jste nám dávali vědět, že byste si platby potřebovali poznamenat. Trvalo to trochu (ehm, ehm… ;-) déle, než jsme plánovali, ale je to tu. Jak částeč

projít na článek