Reakce na článek Seznam Zprávy

Reakce na článek Seznam Zprávy Jak jste možná mnozí zaznamenali, naše společnost byla zmíněna v článku na Seznam Zprávy ohledně dodávek extra lehkého topného oleje do Domova sociální péče Tmavý důl. Stojíme si za našimi produkty a věříme, že topný olej extra lehký  je v dnešní nespolehlivé době spolehlivou a bezpečnou energií. Na trhu jsme již přes dvacet let a za tu dobu jsme se díky kvalitním produktům a službám zapsali do povědomí široké veřejnosti a máme mnoho spokojených zákazníků, kteří se k nám stále vracejí. Jsme i patrioti, Ústí nad Labem je rodné město většiny z nás a záleží nám na tom, aby vzkvétalo a lidem se v něm dobře žilo. Níže naleznete naše vyjádření na otázky zaslané portálem Seznam Zprávy: Skupina NRG pochází z Ústí nad Labem, a proto nám velmi záleží na tom, aby se naše rodné město dále úspěšně rozvíjelo a bylo dobrým místem pro život. V loňském roce jsme právě z uvedeného důvodu v komunálních volbách sponzorským darem podpořili oblastní sdružení ODS v Ústí nad Labem. Pokud jde o politické angažmá statutárních orgánů nebo zaměstnanců společností sdružených ve skupině NRG – je to čistě jejich soukromá aktivita. NRG je jedním z největších tuzemských dodavatelů topného oleje extra lehkého a tímto palivem zásobujeme tisíce odběrných míst po celé ČR, kde požadují spolehlivou energii v dnešní nespolehlivé době – od rodinných domů a podniků až po teplárny a elektrárny. K našim dlouholetým odběratelům patří i řada organizací státní správy a územní samosprávy pod vedením politiků ze všech stran a hnutí v ČR. Do Domova sociální péče Tmavý Důl dodáváme topný olej extra lehký již od roku 2018. Jakoukoliv souvislost mezi obchodními aktivitami NRG a podporou poskytnutou v roce 2022 oblastnímu sdružení ODS v Ústí nad Labem zcela vylučujeme.

projít na článek

Jak kanadský ministr pohřbil Lady Thatcherovou

Co se stane, pokud někdo nepřemýšlí nad formulací sms zprávy popisuje článek na internetovém portálu iDnes.cz. Někdejší Železná dáma Británie není mrtvá, i když podle předchozí zprávy na tomtéž webu na tom se zdravím není úplně nejlépe.

projít na článek

Hornbach prodejny - adresy, otevírací doba [KOMPLETNÍ SEZNAM]

Všichni milovníci kutilství zbystřete! Hledáte nejbližší Hornbach prodejnu? S námi se nemusíte obávat. Sepsali jsme pro vás kompletní seznam Hornbach prodejen s otevírací dobou a adresou.

projít na článek

Lidl otevírací doba, otvírací doba o svátcích, seznam prodejen

Německý řetězec Lidl má po celé České republice 237 prodejen. Chcete znát jejich adresy a otevírací dobu? Připravili jsme přehledný seznam prodejen uspořádaný podle krajů, ve kterém přinášíme odpovědi!

projít na článek

Cinema City - pobočky, otevírací doba [Kompletní seznam]

Nevíte, jak se dostat do některého z kin Cinema City? Je jedno jestli jste z Prahy nebo Ostravy. Máme pro vás kompletní seznam kin Cinema City, jejich otevírací doby, adresy a zajímavosti. Cítíte tu vůni popcornu? Na viděnou v kině!

projít na článek

Prodejny IKEA - otevírací doba, adresy [Kompletní seznam]

Hledáte nejbližší prodejnu IKEA? Ať už je to IKEA Praha nebo IKEA Brno, s námi se neztratíte! Máme pro vás kompletní seznam prodejen IKEA, jejich otevírací doby a adresy. Zjistěte, jak se do obchodu s nábytkem IKEA nejlépe dostanete!

projít na článek