Recept na domácí tvrdý sýr

Kdo by neznal tvrdý sýr. Je to úžasná lahůdka k vínu, ale i chutná večeře. A co vlastně ten tvrdý sýr přesně je? Tvrdý sýr je mléčný výrobek, který je vyrobený vysrážením mléčné bílkoviny z mléka působením syřidla nebo jiných vhodných koagulačních činidel, prokysáním a oddělením podílu syrovátky.

projít na článek

Recept na domácí vařenou šunku

Mnoho lidí se vrací ve své výživě ke kořenům a původním tradicím. Nejinak je tomu v současnosti i s domácí šunkou. Pro tyto účely je zde vynikající pomocník do domácnosti – domácí šunkovar. Jak se v něm dá připravit zdravá šunka z pravého masa, se podívám

projít na článek

Domácí makové loupáky

Recept na vynikající kynuté domácí loupáky, po kterých se doma jen zapráší!

projít na článek

Domácí ovocné sushi

Domácí ovocné sushi je snadné na přípravu a vhodné jako zdravá svačinka pro děti. Recept uvádí suroviny zhruba na 15 kusů. Suroviny: 1 velký hrnek rýže 2 hrnky vody 2 polévkové lžíce cukru 1 hrnek kokosového mléka rýžový papír ovoce Jak připravit domácí o

projít na článek

První recept je na světě :-)

Tak pomalu začínáme a první recept je už na světě - vlastně na webu. Žádný zázrak, ale je to jednoduchá a rychlá polévka, která vás zasytí a zahřeje.

projít na článek

Kokosový kmen - recept na oblíbenou mlsku

Také si rádi pochutnáváte na kokosovém kmenu, který se všude prodává? Připravte si ho doma, recept na kokosový kmen je totiž velmi snadný. Přesvědčte se!

projít na článek