Jednoduchá příprava pšeničného omládku; pšeničný omládek ovlivňuje čerstvost, vůni a chuť produktu, vyznačuje se vatovitou střídou a stabilitou při kynutí; mléčná chuť rohlíku. Náš tip - použijte sádlo pro odlišení.
V pondělí uběhlo přesně deset týdnů od chvíle, kdy se počet mých sourozenců z minuty na minutu změnil ze sedmi na šest. Já vím, stoupence černého humoru jistě napadne, že mi jich ještě dost zbylo. Za normálních okolností bych taky hledala jakoukoliv srand
projít na článekOdteď už si nebudete muset kupovat drahou nutellu v obchodě, která je navíc plná umělých éček a cukru. Vyrobte si domácí nutellu jen Příspěvek Foto recept: domácí nutella pochází z Dům Nápadů
projít na článekRecently, Wednesday, January 31 I was visiting one exhibition opening which was hosted by Berlínskej model gallery in Prague 7. Exhibition is called Rohlík (bread roll) by Vojtěch Pollák. I would like to share my thoughts and experience there because I co
Palmové listy, 25.září 2012, přednáška v Harmonii.docx (345,2 kB)
projít na článekSvětla nad bunkry 23.září 2017 Jako každoročně jsme se i my přidali k celorepublikové akci Světla nad bunkry. Tato připomínky zářijové mobilizace z roku 1938, je pro nás srdeční záležitostí. Vždyť všichni ti muži, kteří v časech ohrožení naší republiky, s
projít na článek