Asi se mezi námi najde dost takových, kterým se při představě jídla z vnitřností zvedne žaludek. Leckdo si nechá při pohledu na čerstvé hovězí žaludky či na výbornou českou dršťkovou polévku zajít chuť. A někdo dokonce nedá do pusy ani obyčejná vepřová či kuřecí jatýrka. Vztah k pokrmům z vnitřností trochu ovlivnily doby minulé, kdy závodní jídelny dokázaly zkazit i tak báječné jídlo, jako jsou plíčka na smetaně. Naštěstí se Na naše stoly lahodné pokrmy z vnitřností pomalu vracejí a také v restauracích si můžete objednat játra, někdy ledvinky a občas i telecí brzlík.
Kdo vyrůstal na vesnici, nebo na venkov jezdil za svými prarodiči, určitě si pamatuje na časy, kdy byly najednou králíkárny prázdné a nastala takzvaná doba králičí čili doba, kdy bylo králičí maso k jídlu na denním pořádku. V současnosti patří pokrmy z kr
projít na článekS tím, jak stárneme, se často začínáme potýkat s problémy, které nás v mládí vůbec netrápily. Jedním z nich jsou ztučněná játra, která mohou způsobit značné komplikace. Tušíte, jak ztučněná játra poznáte?
projít na článekJátra jsou jedním z největších orgánů našeho těla. Jejich hlavní úlohou je přeměna toxinů na odpadní látky, čištění krve a také zpracování živin. Klíčem ke zdravým játrům je zdravý životní styl. Jaké potraviny nám játra vyčistí?
projít na článekJednohubky, kanapky a chuťovky jsou oblíbené vánoční a silvestrovské recepty. Nechybí na žádném vánočním stole. Chuťovky se podávají při oslavách [] Příspěvek Recepty na jednohubky, chuťovky a kanapky nejlepší recepty nejen na Silvestra! pochází z Vánočn
projít na článekHoní vás mlsná a chcete si rychle udělat něco vskutku dobrého? Zkuste vybírat mezi recepty na rychlé moučníky. V dnešní uspěchané době nemáme čas na sebe, natož na pečení a vaření. Rychlé recepty jsou odrazem naší hektické doby. Recepty jsou snadné, relat
projít na článek