RECITAČNÍ SOUTĚŽ

Máme za sebou úspěšné kolo školní recitační soutěže. Dobrovolníci z NG, a to konkrétně ze tříd  primy, sekundy a tercie si vyzkoušeli, jak  je nejen náročné vystoupit na pódium a zarecitovat připravený text, ale i zaujmout posluchače v publiku a hlavně porotu! 

projít na článek

RECITAČNÍ SOUTĚŽ SLÁNKA 2023

    Do oblastního kola recitační soutěže konaného pod záštitou DDM Ostrov Slaný naše gymnázium letos vyslalo dvě zástupkyně, které úspěšně prošly školním kolem.

projít na článek

RECITAČNÍ SOUTĚŽ 2022

Poslední lednový den se nerozdávalo jen vysvědčení. Proběhlo také školní kolo recitační soutěže Slánka pro nižší gymnázium, kde každý soutěžící obdržel účastnický diplom. Odvahu a chuť soupeřit v přednesu poezie či prózy v sobě našlo pouze devět studentů,

projít na článek

Ať žije recitace!

Letošní recitační soutěž "Slánka 2020" měla 5 kategorií, účastníci byli  z 18 školských zařízení a celkem recitovalo 44 žáků od prvňáčků po deváťáky. I my jsme měli svá želízka v ohni. A jak to vše dopadlo? Pro nás báječně :-)….

projít na článek

Soutěž o luxusní kabelky

Pánové a Dámy, pozor! Připravili jsme pro vás soutěž o luxusní kabelky z nové kolekce léto 2016! Pokud rádi soutěžíte tato soutěž je určena pro Vás.

projít na článek

Velká soutěž o 35.000 Kč pro grafiky

Soutěž prodlužujeme do konce ledna 2014! Losování proběhne na začátku února.

projít na článek