Řecko First Minute zájezdy 2016 dovolená za 8 791 Kč

First minute zájezdy na příští sezónu jsou již v prodeji. Neváhejte a zajistěte si dovolenou v Řecku za solidní peníz již teď. Řecko můžete dle aktuální first minute nabídky navštívit již za 8 791 Kč. Ostrov Santorini: First minute dovolená za 8 791 Kč Ano, právě nabídka romantického Santorini je aktuálně tou nejlevnější. Ale nenechte se omezovat pouze na malý, i když velice pěkný ostrůvek Santorini. Rozhodnete-li se rezervovat dovolenou nyní, tak při pečlivějším výběru za týdenní zájezd (8 dní) nezaplatíte více než 10 000 Kč. Nechte se inspirovat námi vybranými nabídkami: Dovolená na Korfu: nejlevnější jsou studia a apartmány apartmány Tassos (letecky, 8 dní v červnu) za 9 090 Kč, termíny >>> studia Gela (letecky, 8 dní v červnu) za 9 350 Kč, termíny >>> Řecko  first minute Rhodos: Comfort Asterias*** za 9 290 Kč, termíny >>> hotel Evi*** za 9 490 Kč, termíny >>> nebo zájezdy na Krétu: hotel Oceanis*** za 9 990 Kč, termíny >>> nebo apartmány Evita za 8 792 Kč, termíny >>> Všechny výše uvedené nabídky jsou k dispozici buď pro odlety v druhé polovině května nebo v červnu, tedy v době, kdy v Řecku začíná hlavní koupací sezóna. Počasí v květnu je podobně jako počasí v Řecku v červnu již velmi teplé, teplota vzduchu koncem května v odpoledních maximech stoupá k 32 °C, na opalovačku ideální. Teplo je i v sousedním Turecku, do kterého lze díky včasnému nákupu pořídit také cenově atraktivní zájezdy, viz. first minute dovolená v Turecku. The post Řecko First Minute zájezdy 2016 dovolená za 8 791 Kč appeared first on Dovolená Řecko.

projít na článek

Dovolená Řecko Zájezdy 2015 na Invia.cz

Říkáte si, že dovolená v Řecku v létě 2015 bude právě tou, na které si zaslouženě odpočinete? Fajn, ale kde je nejlepší vybírat zájezdy? Pravděpodobně největší online výběr zájezdů do Řecka naleznete na Invia.cz. Invia není cestovní kancelář, je to cestov

projít na článek

Léto 2016 v Tunisku: First minute dovolená za 8 570 Kč

Nejvyšší čas začít přemýšlet o letní dovolené 2016. First minute zájezdy do Tuniska jsou právě v prodeji! Cenové rozpětí je veliké, nicméně kvalitní týdenní dovolená ve 4-hvězdičkovém hotelu je vaše za 9 120 Kč. First minute dovolená v Tunisku od 8 570 Kč

projít na článek

First minute dovolená na ostrově Zakynthos za 7 690 Kč

Pokud jste již začali s plánováním letní dovolené v Řecku, určitě jste natrefili na nějakou tu first minute nabídku. V porovnání s last minute zájezdy ne vždy vycházejí levněji, ale rozhodně se na ně vyplatí alespoň podívat. Prozkoumejte pláže Zakynthosu:

projít na článek

Zájezdy do celého světa

Nabídka zájezdů do celého světa od vybraných cestovních kanceláří CHCIdoSVĚTA.cz Najdete zde též last minute zájezdy a first minute zájezdy se slevami za včasný nákup. The post Zájezdy do celého světa appeared first on AQUATRAVEL.

projít na článek

Bulharsko: aktuálně First minute 2014

Chystáte-li se nadcházející rok na dovolenou do Bulharska, využijte aktuálních akcí od cestovních kanceláří. Nejlevnější zájezdy zakoupíte díky nabídkám na první moment. Ceny dovolené v Bulharsku se při týdenním pobytu pohybují okolo 5.500 Kč se snídaní.

projít na článek