Ředitel společnosti Bioveta, a. s. se zúčastnil konference magazínu Forbes

9. října se konala Forbes konference s názvem „Česko: Jak jsme na tom?“, které se zúčastnil také ředitel společnosti Bioveta, a. s., Ing. Libor Bittner.

projít na článek

MEZINÁRODNÍ VĚDECKÁ KONFERENCE VE VROCLAVI

Ve dnech 1. a 2. prosince 2022 se odborný tým Bioveta Polska zúčastnil mezinárodní vědecké konference „Nová řešení v ochraně zdraví telat“ na Veterinární fakultě Vroclavské univerzity přírodních věd (UP Wrocław). Hlavními tématy konference byly nemoci dýc

projít na článek

Ředitel společnosti Bioveta, a. s., Ing. Libor Bittner, převzal zlatou pamětní medaili VFU

15. 10. došlo k předávání zlatých pamětních medailí v rámci oslav 100. výročí Veterinární a farmaceutické univerzity v Brně. Jednu ze zlatých pamětních medailí obdržel také ředitel společnosti Bioveta, a. s., Ing. Libor Bittner.

projít na článek

KONFERENCE „OZVĚNY KONGRESU ESPHM…” V PAWLOWICÍCH

Dne 7. října 2022 se zúčastnil tým Bioveta Polska 12. národní vědecké konference „Ozvěny kongresu ESPHM v Budapešti – způsoby, jak snížit užívání antibiotik: management, výživa, imunoprofylaxe“, která se konala v Paláci Mielżynských v Pawłowicích nedaleko

projít na článek

Bioveta zářila na konferenci v Cebu, Filipíny

3.–5. října se uskutečnila konference v Cebu, Filipíny, kterou zastřešovala nezisková organizace Philippine Animal Hospital Association (PAHA). Bioveta, a. s. se této konference zúčastnila a setkala se s velkým úspěchem.

projít na článek

Bioveta se zúčastnila online konference Veterinární lékařství a krmení

Navzdory koronaviru a souvisejícím omezením každodenního života je potřeba přijímat a sdílet profesionální znalosti a zkušenosti. Proto se Bioveta zúčastnila ruské online konference Veterinární lékařství a krmení.

projít na článek