Pokud vás trápí nějaké to kilo navíc i jindy než těsně po vánočních svátcích nebo se chcete zbavit přebytečného tuku v problémových partiích, pak se svěřte do rukou odborníků. Možná zjistíte, že tzv. kryolipolýza, neboli odstranění tukových polštářků chladem, je to pravé řešení pro vás. Obrátit se můžete například na odborníky z My Best Care. Co je to kryolipolýza? Kryolipolýza je odbourávání tělesného tuku za pomoci chladu. Jedná se o moderní metodu redukce podkožního tuku, při níž jsou tukové buňky řízeně zmrazovány. Obsah těchto buněk poté zkrystalizuje, buňka následně odumře a je lymfatickým systémem odplavena z těla ven. Princip kryolipolýzy je založen na tom, že tukové buňky jsou značně citlivé na chlad. Mohou tak být pomoci chladu zničeny, a to aniž by došlo k jakémukoliv poškození buněk ostatních. Kryolipolýza má dlouhodobý efekt. Jak kryolipolýza probíhá? Kryolipolýza je prováděna přístrojem LipoCryo. Na kůži klienta je umístěna speciální aplikační koncovka přístroje a ta poté kombinuje akci vakuového sání a selektivní kryotechnologie. Kožní řasa s tukovou tkání je vtažena do aplikátoru a následně je z ní procesem kryolipolýzy odebráno teplo. Celá procedura trvá asi 25 – 35 minut. Poté může klient odejít domů a dělat vše jako obvykle. Asi 40 % výsledného efektu klient uvidí do patnácti dnů, ale na konečný výsledek si musí počkat zhruba šest týdnů. Je totiž třeba, aby lymfatický systém odvedl všechny odumřelé buňky pryč z těla. Výhody kryolipolýzy Kryolipolýza neklade na klienta žádné speciální nároky, není před ní potřeba speciální přípravy. Klient nemusí nikterak měnit jídelníček, ani přestávat s užíváním léků nebo cvičením. Stejně tak není nutné nic měnit po celé proceduře. Důležité je zmínit, že kryolipolýza je neinvazivní a bezbolestná, není po ní třeba rekonvalescence a nevznikají při ní jizvy. Kryolipolýzu lze použít na všech částech těla, kde je tukový polštářek. Nejčastěji se provádí v oblasti břicha, boků a stehen. The post Redukci podkožního tuku zajistí kryolipolýza appeared first on A co vy na to.
Jíška neboli zásmažka či zápražka je prostředek k zahušťování polévek a omáček. Připravuje se v poměru ze stejného množství tuku a mouky. Postup je takový, že do rozpáleného tuku vmícháme mouku a pražíme do požadované barvy jíšky.
projít na článekKrůtí maso se považuje za jedno z nejchutnějších a dieteticky nejhodnotnějších. Má nízký obsah tuku, ale vysoký obsah bílkovin, hořčíku, draslíku a vitamínů ze skupiny B. Krůtí maso nevyžaduje dlouhou přípravu a snadno přijímá chuť koření. Maso z krůtích
projít na článekSnažíte se jíst zdravě a hodnotně, abyste byli fit a štíhlí? Pak si rozhodně dejte pozor na určité druhy ovoce. Zatímco některé působí jako spalovače tuků, po jiném klidně můžete přibrat.
projít na článekKrůtí maso je pokládáno za jedno z nejchutnějších a dieteticky nejhodnotnějších. Má nízký obsah tuku, ale vysoký obsah bílkovin, hořčíku, draslíku a vitamínů ze skupiny B. Krůtí maso nevyžaduje dlouhou přípravu a snadno přijímá chuť koření. Maso z krůtích
projít na článekDoporučeno pro: • Starší psy (10 a více let u malých plemen, 8 a více let u středních a velkých plemen, ale může být bez rizika podáváno i mladším jedincům, pokud je pro ně tato receptura vhodná) Může být také podáváno: Dospělým psům se sníženou
projít na článek