Redukci podkožního tuku zajistí kryolipolýza

Pokud vás trápí nějaké to kilo navíc i jindy než těsně po vánočních svátcích nebo se chcete zbavit přebytečného tuku v problémových partiích, pak se svěřte do rukou odborníků. Možná zjistíte, že tzv. kryolipolýza, neboli odstranění tukových polštářků chladem, je to pravé řešení pro vás. Obrátit se můžete například na odborníky z My Best Care. Co je to kryolipolýza? Kryolipolýza je odbourávání tělesného tuku za pomoci chladu. Jedná se o moderní metodu redukce podkožního tuku, při níž jsou tukové buňky řízeně zmrazovány. Obsah těchto buněk poté zkrystalizuje, buňka následně odumře a je lymfatickým systémem odplavena z těla ven. Princip kryolipolýzy je založen na tom, že tukové buňky jsou značně citlivé na chlad. Mohou tak být pomoci chladu zničeny, a to aniž by došlo k jakémukoliv poškození buněk ostatních. Kryolipolýza má dlouhodobý efekt. Jak kryolipolýza probíhá? Kryolipolýza je prováděna přístrojem LipoCryo. Na kůži klienta je umístěna speciální aplikační koncovka přístroje a ta poté kombinuje akci vakuového sání a selektivní kryotechnologie. Kožní řasa s tukovou tkání je vtažena do aplikátoru a následně je z ní procesem kryolipolýzy odebráno teplo. Celá procedura trvá asi 25 – 35 minut. Poté může klient odejít domů a dělat vše jako obvykle. Asi 40 % výsledného efektu klient uvidí do patnácti dnů, ale na konečný výsledek si musí počkat zhruba šest týdnů. Je totiž třeba, aby lymfatický systém odvedl všechny odumřelé buňky pryč z těla. Výhody kryolipolýzy Kryolipolýza neklade na klienta žádné speciální nároky, není před ní potřeba speciální přípravy. Klient nemusí nikterak měnit jídelníček, ani přestávat s užíváním léků nebo cvičením. Stejně tak není nutné nic měnit po celé proceduře. Důležité je zmínit, že kryolipolýza je neinvazivní a bezbolestná, není po ní třeba rekonvalescence a nevznikají při ní jizvy. Kryolipolýzu lze použít na všech částech těla, kde je tukový polštářek. Nejčastěji se provádí v oblasti břicha, boků a stehen. The post Redukci podkožního tuku zajistí kryolipolýza appeared first on A co vy na to.

projít na článek

Jíška

Jíška neboli zásmažka či zápražka je prostředek k zahušťování polévek a omáček. Připravuje se v poměru ze stejného množství tuku a mouky. Postup je takový, že do rozpáleného tuku vmícháme mouku a pražíme do požadované barvy jíšky.

projít na článek

Krůtí medailonky

Krůtí maso se považuje za jedno z nejchutnějších a dieteticky nejhodnotnějších. Má nízký obsah tuku, ale vysoký obsah bílkovin, hořčíku, draslíku a vitamínů ze skupiny B. Krůtí maso nevyžaduje dlouhou přípravu a snadno přijímá chuť koření. Maso z krůtích

projít na článek

Po kterém ovoci se nejvíc tloustne: Seznam od kalorických bomb až po spalovače tuků. Budete překvapeni!

Snažíte se jíst zdravě a hodnotně, abyste byli fit a štíhlí? Pak si rozhodně dejte pozor na určité druhy ovoce. Zatímco některé působí jako spalovače tuků, po jiném klidně můžete přibrat.

projít na článek

Pečená krůta podle Pohlreicha

Krůtí maso je pokládáno za jedno z nejchutnějších a dieteticky nejhodnotnějších. Má nízký obsah tuku, ale vysoký obsah bílkovin, hořčíku, draslíku a vitamínů ze skupiny B. Krůtí maso nevyžaduje dlouhou přípravu a snadno přijímá chuť koření. Maso z krůtích

projít na článek

Senior: with fresh chicken rice - 0,00 Kč

Doporučeno pro: • Starší psy (10 a více let u malých plemen, 8 a více let u středních a velkých plemen, ale může být bez rizika podáváno i mladším jedincům, pokud je pro ně tato receptura vhodná) Může být také podáváno: Dospělým psům se sníženou

projít na článek