Referenční stavba Enterprise

Realizace izolace na budově ENTERPRISE OFFICE CENTER Datum realizace: 3/2015 – 10/2015 Plocha: cca 2500 m2 Nová administrativní budova Enterprise na pražském Pankráci nabídne desítky tisíc metrů čtverečních energeticky úsporných kanceláří. Na ploché střechy obou částí budovy byly použity hydroizolační materiály od společnosti AXTER. V rámci tohoto projektu byly řešeny i střechy pochozí a střechy zelené, které vyžadují vždy vyšší spolehlivost hydroizolační ochrany. Referenční stavba Enterprise Hlavní použité materiály Pohled na průběh stavby administrativního centra Provádění kompletačních konstrukcí včetně hydroizolací střech. Detail napojení na část střech se zelení Skladba střešního pláště obsahuje hydroizolační pás AXTERTOP JARDIN S5 opatřený přísadou proti prorůstání kořenů. Nosná vložka z polyesterového rouna dává tomuto pásu vysokou pevnost proti protržení. Proto je tento pás spolehlivým řešením pro zelené střechy. Tepelná izolace střechy v tomto souvrství byla navržena z EPS, a proto byl použit samolepící asfaltový pás HYRENE SPOT ST jako spodní hydroizolační vrstva. The post Referenční stavba Enterprise first appeared on GREY s.r.o..

projít na článek

Referenční list od plzeňského Biskupství

V březnu 2020 firma získala od Biskupství plzeňského referenční list na zakázky realizované v 2016 – 2019 na památkových objektech ve Švihově . Velice si toho vážíme a těšíme se na případnou další budoucí spolupráci. PDF Reference Švihov

projít na článek

Česká společnost STABILPLASTIK získala prestižní cenu Enterprise Europe Network Award

Společnost STABILPLASTIK, přední česká firma specializující se na recyklaci plastového odpadu, získala prestižní ocenění Enterprise Europe Network Award 2023 v kategorii „Inspirativní klientská cesta“.

projít na článek

Stavba technického muzea Tatry

V Kopřivnici začíná stavba nového technického muzea Tatry. Na akci dodáváme pásy hliníkových oken a vstupní dveře. The post Stavba technického muzea Tatry first appeared on ALFEST LUČINA s.r.o..

projít na článek

Stavba bytového domu A5 aktuálně

Stavba bytového domu A5 pokračuje v plném proudu i přes malou pauzu kvůli klimatickým podmínkám. Již jsou osazena všechna okna, hotová střecha, zámková dlažba v přízemí + vjezd do garážových prostor a pokračujeme dále. Podívejte se do naši galerie, kde na

projít na článek

Zkušenosti architektonické kanceláře .team ABJ s BIM řešením

Slovenská firma s 3 oceněními Stavba roku využívá BIM nástroje Autodesk, Arkance Systems a Enscape

projít na článek