Reflections from a Year in Dačice

At the end of the year a student asked me what the hardest thing I’ve ever done was. In all honesty, the most difficult thing I’ve ever done was moving here.

projít na článek

Florbal mladších žáků

Ve středu dne 15. 11. 2017 bylo odehráno v tělocvičně SŠTO Dačice okrskové kolo ve florbalu mladších žáků. Celkem se zúčastnily tři školy – ZŠ Slavonice, ZŠ Dačice ul. Komenského a Gymnázium Dačice.

projít na článek

Watching the Czech

Hello! My name is Kelly Edwards, and I am a Fulbright English Teaching Assistant at Gymnázium Dačice for the 2021-22 school year. I am excited to be here and wanted to share some of my thoughts on my experience in the nearly two months I’ve been here

projít na článek

Uzavření Gymnázia Dačice

Od středy 11. března 2020 bude Gymnázium Dačice pro studenty uzavřeno. Jedná se o opatření vlády České republiky proti šíření koronaviru.

projít na článek

O štít města Dačice

Dne 11. dubna se konal jubilejní 20. ročník atletických závodů O Štít Města Dačice, kde naši sportovci z nižšího gymnázia zaznamenali mnoho úspěchů.

projít na článek

Zahájení školního roku 2017/2018 na Gymnáziu Dačice

V pondělí 4. září byl zahájen nový školní rok také na Gymnáziu v Dačicích. V průběhu letních prázdnin byly v budově školy nákladem města Dačice nově zrekonstruovány dvě učebny.

projít na článek