Régine Sumeire – návštěva z vinařstí Provence

Na začátku června se o slovo hlásí léto, i když astronomicky začíná až o několik týdnů později. S příchodem léta nastává nejvhodnější období pro konzumaci růžových vína. Rosé je neodmyslitelně spojené s Francouzským regionem Provence. V našem portfoliu již několik let nejdete špičkové vinařství právě z tohoto kouzelného středomořského regionu, ale zatím se nám nepodařilo zejména díky období Covidu, představit tato vína společně se zástupcem vinařství. Vypravila se k nám na krátkou návštěvu Louise Orfila, aby vám představila různé podoby nejen růžových vín z několika vinařských usedlostí, která řídí přední vinařka regionu – Régine Sumeire. Společně jsme objevili ucelenou škálu našich Provensálských vín s originálním komentářem. A jaká vína jste mohli například ochutnat? Château Barbeyrolles Blanc de Blancs, Côtes de Provence 2021 Source Gabriel Rosé, Côtes de Provence 2022 0,75 l Château Barbeyrolles Pétale de Rose, Côtes de Provence 2022 0,75 l Chateau Tour de l´Evêque Rosé, Côtes de Provence 2022 0,75 l Pétale de Rose, Côtes de Provence 2022 0,75 l Château la Tour de l´Eveque Rouge Noir & Or 2017 Chateau Tour de lEvêque Rouge 2015 0,75 l Rádi byste se zúčastnili některé z našich degustací? Vedle burgundských vesnic vám na pravidelných akcích v našem winebaru nabízíme i cyklus Vinné snoubení, kde vás vhodným párováním s jídlem provede sommelier Jakub Přibyl. Sledujte náš kalendář a přijďte si užít neobyčejný večer plný prvotřídního vína. Toužíte po obměně svého domácího arsenálu vinného skla? Ambassador značky Riedel, Jan Ustohal, pořádá pravidelné Glass tastingy, kde vám poradí, jak si užít víno z té správné sklenice. The post Régine Sumeire – návštěva z vinařstí Provence appeared first on Advivum importér.

projít na článek

Návštěva paní Zuzany Bubílkové

The post Návštěva paní Zuzany Bubílkové first appeared on Centrum stomatologie a estetické medicíny.

projít na článek

MUDr. Pavel Krejzlik návštěva v CNN Prima News 2022

The post MUDr. Pavel Krejzlik - návštěva v CNN Prima News 2022 first appeared on Centrum stomatologie a estetické medicíny.

projít na článek

Již druhá letošní návštěva veterinárních lékařů z Bulharska

V posledním zářijovém týdnu se v Biovetě uskutečnila již druhá návštěva veterinárních lékařů z Bulharska. Jednalo se o klienty firmy Lekoom, která je v této balkánské zemi hlavním partnerem Biovety a současně jednou z největších a nejstarších bulharských

projít na článek

Cyklisté v CVČ MOST vítáni!

Všem návštěvníkům CVČ Most jsou k dispozici stojany na kola - cyklisté jsou u nás vítáni. Nachází se u levého vchodu vedle letní terasy JANINA CAFE, před vzorkovnou provence a vstupem do TSKH. Můžete svá kola pohodlně zaparkovat a navštívit tak CVČ Most.

projít na článek

Návštěva knihovny

Žáci z 3. a 4. ročníku navštívili ve čtvrtek 15. 2. místní městskou knihovnu. Paní knihovnice seznámila děti s provozem knihovny, ale také jak by se ke knihám měly chovat. Přečetla jim něžný příběh o žabkách z knihy Dítě je dítě. Vysvětlila jim rozdíl mez

projít na článek