Regionální recepty Podkrkonoší

Chtěli byste vědět, co patří mezi regionální recepty Krkonoš a Podkrkonoší? Pro návštěvníky našich chalup máme všechny recepty připravené k zapůjčení přímo na chalupách. Ke stažení: Regionální kuchařka Tradiční recepty Krkonoše a Podkrkonoší (Královéhradecký kraj) Kuchařka Czech Specials (Czech Turism) pdf. Zelňáky Které recepty jsou ty nejznámější? Rozhodněte sami. Krkonošské kyselo Krkonošské sejkory Krkonošský houbový kuba, houbanec, hubník Krkonošský oukrup Zelníky, placky Bramborové placky Škubánky, kucmoch Miletínské modlitbičky Miletínské modlitbičky Bramborové placky ekonomická krizeThe post Regionální recepty Podkrkonoší first appeared on rekreation.cz.

projít na článek

Hořické trubičky

Tip na regionální produkt: Hořické trubičky. Hořice v Podkrkonoší jsou od našich 8-11 km vzdálené, udělejte si sem výlet a vyzkoušejte si výrobu Hořických trubiček sami. Hořické trubičky jsou cukrovinka pojmenovaná podle města Hořice v Podkrkonoší. Je ruč

projít na článek

Značka Regionální potravina zná v Královéhradeckém kraji své nominanty

Také Královéhradecký kraj už zná nominované výrobky na Regionální potravinu roku 2023. Hodnotitelská komise navrhla v devíti kategoriích například hovězí vývar z Havlíčkova dvora, čerstvé kozí mléko Lenky Lacinové nebo medovinu z lipového medu od rodinné

projít na článek

Značka Regionální potravina zná v Královéhradeckém kraji své nominanty

Také Královéhradecký kraj už zná nominované výrobky na Regionální potravinu roku 2023. Hodnotitelská komise navrhla v devíti kategoriích například hovězí vývar z Havlíčkova dvora, čerstvé kozí mléko Lenky Lacinové nebo medovinu z lipového medu od rodinné

projít na článek

Středočeský kraj již zná produkty nominované na ocenění značkou Regionální potravina

Do čtrnáctého ročníku prestižní soutěže o ocenění značkou Regionální potravina se přihlásilo ve Středočeském kraji 30 lokálních výrobců s celkem 134 produkty. Zastoupena byla nejsilněji kategorie Ostatní s nominovaným produktem - Med z lipové aleje z Včel

projít na článek

Středočeský kraj již zná produkty nominované na ocenění značkou Regionální potravina

Do čtrnáctého ročníku prestižní soutěže o ocenění značkou Regionální potravina se přihlásilo ve Středočeském kraji 30 lokálních výrobců s celkem 134 produkty. Zastoupena byla nejsilněji kategorie Ostatní s nominovaným produktem - Med z lipové aleje z Včel

projít na článek