Rekonstrukce 2023 jaro

Zima na Tauplitzalm ještě neskončila, ale již jsme se pustili do dalších vylepšení.Kdo jste kdy spal na pokojích 210, 211 a 310, 311 tak vás určitě občas rušil hluk odvětrávaní z kuchyně. No a to se nyní snažíme vyřešit. A jak jinak než z gruntu.Vybourali jsme nepoužívaný komín a nová tichá klimatizace povede právě tudy.Další akcí je postavení lešení a výměna oken v kuchyni, výměna veškerého obložení severní strany budovy a KOMPLETNÍ VÝMĚNA STŘECHY.A jako bonus pro personál kuchyně vybudujeme nákladní výtah ze sklepa do kuchyně.Více na fotkách.

projít na článek

Oznámení o zahájení rekonstrukce sportovního hřiště Na Bítýškách

Vážení občané, od 27.5.2023 bude zahájena plánovaná rekonstrukce sportovního hřiště Na Bítýškách na parcele č.514 a 515.

projít na článek

First minute - zahájení prodeje zájezdů na rok 2023

Zahájili jsme prodej zájezdů na rok 2023 zima - jaro. Léto a podzim budou brzo následovat.

projít na článek

Jestřabický maraton 2023

Aktuální informace k závodu (propozice a seznam závodníků). Jestrabicky-maraton-jaro-2023Stáhnout zavody-2023-muska-seznam-prihlasenychStáhnout Článek Jestřabický maraton 2023 se nejdříve objevil na Přehrada Jestřabice.

projít na článek

Rekonstrukce 2022 (aktualizováno)

Hned po ukončení letní sezóny se pouštíme do dalšího vylepšení Haus Alpinu.Rekonstrukce pokojů na konci chodby v prvním patře, rekonstrukce sprch první patro, odhlučnění jídelny, oprava zábradlí na schodišti, nová futra a dveře kanceláře a personálu v pří

projít na článek

Rekonstrukce pokoje č.22

Proběhla celková rekonstrukce dalšího pokoje. Nový nábytek s novými postelemi jednou manželskou a třemi samostatnými. Je pro Vás připravena nová koupelna. Meetingová sedací souprava je zcela nová a umístěna v zadní části pokoje s TV. Nová šatní skříň je

projít na článek