Rekordní červen i celý půlrok, kanáry lákají stále více lidí

Za první půlrok 2017 obsloužily letiště na kanárských ostrovech celkem 20,96 milionů cestujících, tedy o cca 1,5 milionů více, než ve stejném období roku 2016. Uvedla to dnes společnost AENA.  

projít na článek

Rekordní červen i první půlrok, kanáry lákají stále více turistů

  Kanárské ostrovy přivítaly za první pololetí letošního roku celkem 6,36 milionů zahraničních turistů, tedy o plných 12% více než za stejné období roku 2015. Je to již čtvrté rekordní první pololetí za sebou.

projít na článek

V únoru 2018 přiletělo na kanáry opět rekordní množství návštěvníků

Uplynulý únor byl opět ve znamení dalšího rekordu. Kanárská letiště hlásí meziroční nárůst cestujících o 6,1%.  Nejvíce lidí odbavilo opět letiště Gando na ostrově Gran Canaria, celkem 1,125.270 cestujících. 

projít na článek

Další starší komplex v Maspalomas se přemění ve čtyřhvězdičkový gay resort

Rekordní počty turistů, přijíždějících na Kanárské ostrovy, lákají investory. Hotelová skupina Mowhotels, založená před třemi lety, se rozhodla pro rekonstrukci komplexu bungalovů ve středisku Campo Internacional v Maspalomas.

projít na článek

Kanárská letiště hlásí další rekordní měsíc

Uplynulý měsíc (duben 2017) byl pro kanárská letiště opět rekordní. Podle údajů společnosti AENA, majitele letišť, bylo odbaveno celkem 3,811.922 cestujících, tedy o 16,7% více než v dubnu roku předchozího.  

projít na článek

Skanzen Rožnov pod Radhoštěm program červen 2017

Červen ve Valašském muzeu Zatímco pro děti je červen posledním a mnohdy hektickým měsícem školy, jeho příznivé počasí dává zelenou i velkým rodinným výletům. Zamířit můžete i do valašského muzea v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, kde si pro vás připravili

projít na článek