Rekordní říjen pro Nissan v České republice

Značka Nissan zažívá na českém trhu velmi úspěšné období a pokračuje v navyšování prodejů. V říjnu v ČR zaregistrovala 694 vozů, čímž dosáhla tržního podílu 2,79 %. Jedná se o rekordní výsledek a meziroční navýšení prodejů o 93 %.

projít na článek

NISSAN ve své síti podpoří AUTO-LINK

Na pátečním jednání s ředitelem společnosti AutoSystem s.r.o. potvrdili zástupci značky Nissan v ČR podporu aplikaci AUTO-LINK, která je nezbytná pro správný přenos dat nabízených nových vozů. AUTO-LINK je součástí platformy AUTOSYSTEM, která ja

projít na článek

Nadupaný Nissan GT-R MY17 přichází na český trh

Krásný sportovní vůz Nissan GT-R byl poprvé představený na březnovém autosalonu v New Yorku, evropskou premiéru si odbyl na autosalonu v Bratislavě a nyní je v prodeji v České republice.

projít na článek

Nissan a Italdesign odhalují jedinečný limitovaný prototyp vozu GT-R

Společnosti Nissan a Italdesign vytvořily první vůz, který vznikl z jejich vzájemné spolupráce, Nissan GT-R50 by Italdesign.

projít na článek

Akce Nissan Futures odhalila plány budoucnosti technologií Intelligent Power, Intelligent Driving a Intelligent Integration

Nissan uspořádal druhou akci Nissan Futures zaměřenou na technologie autonomního řízení, umělou inteligenci a budoucnost připojených vozidel.

projít na článek

Nissan se s technologií „Canto“ rozezpíval na tokijském autosalonu 2017

Kromě premiéry svého nového konceptu představil Nissan na autosalonu v Tokiu technologii „Canto“ – budoucí zvuk elektromobilů Nissan.

projít na článek