Relax víkend s lowcarb vařením

Pokud byste ocenili prostor věnovaný svému zpomalení, zklidnění, pobytu v krásné Krkonošské přírodě a skvělému lowcarb jídlu, přidejte se k našemu Relax kurzu LC vaření Kdy: pátek 20.10 neděle 22.10.2023 V průběhu kurzu budeme připravovat jednoduchá Lowcarb jídla z původních surovin, bez mikrovlnky a speciálních kuchyňských spotřebičů. Naučíte se plánovat si jídla tak, abyste strávili u plotny co nejméně času. Dostane se vám spousty inspirace, abyste měli už vždycky po ruce nějaké rychlé jídlo, a to i na cestách nebo v práci. Ochutnáte a zažijete si, že Lowcarb je velmi chutná, dlouhodobě udržitelná strava. Kromě jednoduchých jídel si vyzkoušíte i přípravu LC alternativ České kuchyně, jako jsou zahuštěné omáčky, smažené řízky a ovocné knedlíky Ochutnáte v Lowcarb podobě pochutiny, kterým se obvykle vyhýbáte kvůli obsahu cukru V troubě na dřevo si upečeme koláč a štrůdl, k snídani vedle dalších pochoutek i načechrané lívance Na své si přijdou ti, co mají rádi maso i vegetariáni. Překvapí vás, jak je to všechno jednoduché! To vše v nádherné horské chalupě se saunou a krbem, v lůně Krkonošské přírody Cena kurzu včetně ubytování a stravy je 6900 Kč Kurzem vás bude provázet Ilona Dostálová a organizaci zajistí Martina Černá (viz níže) Pobyt si užijete jak vy budete chtít; je jen na vás, zda se budete chtít držet připraveného programu, který vypadá takto: Pátek 20. října: 14:00 18:00 příjezd, ubytování, volný program nebo pomoc s přípravou večeře 18:00 Přivítání a lehká večeře Večer pro zájemce sauna a posezení ve sklípku Sobota 21. října: 7:00 pro zájemce ranní rozhýbání (podle počasí- dynamická procházka, streče, aktivace) 8:00 začátek kurzu vaření příprava snídaně v různých variacích 9:00 snídaně 10:00 kurz vaření příprava oběda v různých variacích, příprava svačiny na odpoledne 12:30 oběd formou degustačních porcí 14:00 odpolední výšlap do lesa pro zájemce, pro ostatní třeba výlet do místní kavárny 16:00 kurz vaření příprava večeře v různých variacích 18:00 večeře formou degustačních porcí Večer pro zájemce sauna a posezení ve sklípku Neděle 22. října: 7:00 pro zájemce ranní rozhýbání 7:30 příprava snídaně 8:30 snídaně, balení, úklid pokojů 10:00 rozloučení, odjezd Akce je koncipována pro 10 účastníků Jako účastníka Vás budeme evidovat po zaplacení zálohy 3000 Kč na účet 2001613932/2010, VS 2210 Do poznámky pro příjemce uveďte své příjmení Napište nám, prosím, o své přihlášce na e-mail: [email protected]  budeme Vás kontaktovat s instrukcemi a bližšími informacemi. Nabídka platí do plného obsazení kurzu, nejdéle však do středy 11.10.2023 Uvidíme se☺? Ilona Dostálová – má dlouholetou praxi v oblasti zdravé výživy, v roce 2011 vydala kuchařku Přirozeně bez lepku a bez mléka, odborně vedla zavedení makrobiotiky v podnikové a nemocniční jídelně v Liberci, jako předsedkyně o.s. Grácie připravovala programy se zdravým vařením pro školy i veřejnost; v roce 2015 vytvořila patentovanou recepturu na výrobu bez-obilného chleba a následně tento chléb uvedla do výroby. Sama se začala stravovat lowcarb v roce 2012, od té doby se této stravě intenzivně věnuje z hlediska výroby lowcarb produktů i vzdělávání v této oblasti.. Martina Černá má dlouholeté zkušenosti z provozu vegetariánské restaurace Mikina v Liberci, před tím za makrobioklub Liberec vařila makrobiotické obědy a pořádala kurzy vaření pro školy i pro veřejnost.

projít na článek

3 tipy na bláznivý víkend, na který nezapomenete

Váš život je nyní jednotvárný a potácíte se mezi pracovními povinnostmi a dalšími záležitostmi, které vám neustále berou energii? Víme, jak si znovu vlít krev do žil! Vydejte se na bláznivý víkend, na který jen tak nezapomenete.  Týden končí, víkend začín

projít na článek

Butter chicken

Máslové kuře je indický název pokrmu, který se připravuje z marinovaného kuřete, které se dále upravuje vařením, dušením nebo pečením.

projít na článek

Na obrazovkách TV Relax v pořadu Vaříme!

Zítra (sobota 30.10.2021 v 15:25) vás v novém pořadu televize Relax Vaříme! naučím připravit čtyřchodovou hostinu: Podávat se budou: sýrové roládky jako předkrm lehká krémová zeleninová polévka hlavní chod v podobě candáta s bylinkovou krustou s podzimním

projít na článek

VYHRAJ AUTO NA VÍKEND

Milí zákazníci, příznivci značek Jaguar Land Rover , navázali jsme dlouhodobou spolupráci se společností TS Bohemia a Vám se tím nabízí možnost vyhrát ‚ auto s plnou nádrží na víkend ‚. Bližší informace o soutěži naleznete v odkazu: https://www.tsbo

projít na článek

Hrachová kaše

Hrachová kaše je klasický staročeský pokrm, který přetrval až do současné české kuchyně. Kaše je připravována vařením hrachu ve vodě a k její přípravě lze použít jak hrách zelený, tak žlutý, a jak sušený, tak (řidčeji) čerstvý.

projít na článek