Remote control

The post Remote control first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Žena remote control

The post Žena remote control first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

NuviaLab Sugar Control cena, složení, návod k použití, kontraindikace, recenze a kde koupit v České republice: v lékárnách, Amazonu nebo na Ebay

Pokud si řeknete, že s přírodními léky můžete ovládat a dokonce dosáhnout remise diabetu, věřili byste tomu? Pravdou je, že farmaceutické společnosti nenalezly bezpečnou metodu pro kontrolu této nemoci, ale existují zcela přírodní doplňky, které by vám mo

projít na článek

Nová generace aplikace pro majitele vozů BMW

BMW svým zákazníkům od roku 2013, kdy byla představena aplikace BMW i Remote, po které následovala aplikace BMW Connected, nabízí praktické propojení mezi chytrým telefonem a vozidlem.

projít na článek

Vestax CDX-05 MBK

Profesionální CD/MP3 přehrávač, vybavený JOG ovladačem s dotykovým senzorem, speciálním analogovým filtrem, oblíbenými funkcemi Scratching, Master Tempo, 8sec. samplerem, paměťovými bankami a digitálními efekty, pitch control až ±100%, vyrovnávací paměť.

projít na článek

Vestax QFO LE

Hybridní gramofon. Kombinace gramofonu s přímým pohonem Direct Drive, A.S.T.S. raménkem a dvoukanálového mixážního pultu PMC-05Pro Series navržená legendárním DJ Q-Bertem, nastavitelný 180 pitch control ±60%. Limitovaná edice legendárního modelu QFO.

projít na článek