Reno obuv - Boty, které opravdu sednou

Obuv Reno už nikdy nevyzujete. Alespoň tak to hlásá reklamní slogan oblíbeného německého obchodu. A my po prohlídce sortimentu musíme souhlasit. Boty značek Tamaris, Tom Tailor nebo S.Oliver prostě chceme nosit pořád.

projít na článek

Velikosti bot: Jak vybrat, aby boty opravdu sedly

Správné boty by měly být nejen stylové, ale také pohodlné. Mnohdy v nich přeci trávíte třeba i celý den! Abyste se v nich mohli cítit opravdu dobře, je nutné zvolit správnou velikost. Při návštěvě obchodu si boty jednoduše vyzkoušíte. Jak ale vybrat velik

projít na článek

Baťa boty: obujte se do české kvality!

Fenomén kvalitních bot za skvělou cenu začal Tomáš Baťa ze Zlína už v roce 1894. Apel na kvalitu Baťa obuvi pokračuje i po více jak 100 letech! Potřebujete nové Baťa boty? Prozradíme, jak koupit Baťa obuv za ty nejlepší ceny.

projít na článek

ZEMAN® Boots

Boty pro profesionály ZEMAN Boots e-shop se širokým sortimentem pracovní, bezpečnostní, vojenské a služební obuvi → BOTY ZEMAN® DUNLOP® PROTEKTOR® MAGNUM® Naše společnost ZEMAN® Výroba a prodej obuvi, založeno 1991 Symbol kvalitní pracovní a

projít na článek

Obujte si funkční a pohodlné Crocs boty

Sháníte boty, které jsou měkké, vzdušné, pohodlné a snadno omyvatelné? Vsaďte na Crocs boty! Jsou ideální do práce, na zahradu, k vodě a v případě jiných Crocs modelů i na běžné nošení. Tyto boty vás zkrátka budou bavit!

projít na článek

Levné boty na léto? Tyhle stojí méně než 700 Kč

Sluníčko se posledních pár dní předvádí v plné síle! Myslete na správnou obuv, v níž se vám nezapaří noha a která vám bude pohodlná na každém kroku. Našli jsme skvělé kousky do 700 Kč.

projít na článek