Reportáž v Jalovci a Spektrum Rožnovska

Místní zpravodajské noviny napsaly o SPONě článek ve vydání Duben a Květen 2020. The post Reportáž v Jalovci a Spektrum Rožnovska first appeared on Divadelní SPONA Zubří.

projít na článek

Reportáž TV Beskyd z premiéry hry Za hranice možností 19. 4. 2024

Zuberská Divadelní SPONA se po téměř pětileté pauze vrátila na scénu s novou autorskou hrou The post Reportáž TV Beskyd z premiéry hry Za hranice možností – 19. 4. 2024 first appeared on Divadelní SPONA Zubří.

projít na článek

Reportáž pro Švýcarskou hospodářskou komoru HST

PROPED – Czech-Swiss Innovation Day 2020 Velvyslanectví České republiky v Bernu ve spolupráci s Ministerstvem zahraničních věcí ČR, regionem STAR Research & Innovation Cluster a HST Obchodní komorou Švýcarsko-Česká republika připravilo ve dnech 5.

projít na článek

Televize ČT 1 Toulavá kamera

Toulavá kamare na ČT 1 V neděli 14.5.2023 byla v Toulavé kameře reportáž z našeho okolí Úžic. Začínalo to nedalekými Samopšemi, dále Mrchojedy, Talmberkem - zřícenina hradu a Úžicemi.

projít na článek

Poslechněte si reportáž o projektu Novoročenky pomáhají

Reportáž Českého rozhlasu vás zve do Galerie Duhovka I tady vznikají obrazy pro projekt Novoročenky pomáhají, o kterých jsme si s redaktorkou Českého rozhlasu Jolanou Novákovou povídaly. V reportáži jsme projekt posluchačům představily a pozvaly je i na

projít na článek

Město Brno

Brno dalo dopisem primátora po schválení Radou města požadavek Jihomoravskému kraji k Zásadámúzemního rozvoje na vedení R43 mimo celé město, a to jako obchvat Brna. To je velmi pozitivní, ..... Reportáž je zde: http://www.barrandov.tv/video/34549-nase-zpr

projít na článek