Reporter

Reporter je snadno použitelná aplikace pro snímací sondy na stroji pro zákazníky, kteří chtějí zobrazovat data měření dílce na řídicím systému CNC stroje. Aplikace je instalována do CNC řídicích systémů s operačním systémem Windows®, nebo do tabletů s Windows, připojených k řídicímu systému přes Ethernet.

projít na článek

Nová verze aplikace Reporter od společnosti Renishaw – chytrá aplikace pro inteligentní továrny

Renishaw, přední světová společnost v oboru strojírenských technologií a člen MTConnect Standards Committee, představí na veletrhu EMO Hannover 2019 pokročilou verzi své snímací aplikace Reporter vylepšenou o schopnost streamování dat MTConnect.

projít na článek

Instalace na tablety Windows® pro aplikace běžící na stroji

Videoprůvodce instalací tabletu Windows a aplikací Renishaw pro obráběcí stroje Set and Inspect a Reporter.

projít na článek

New approach to manufacturing attracts royal interest

Martin Aerospace, a Rolls-Royce subcontractor, has employed high-accuracy Renishaw probes and a GSPS CNC Reporter™ process monitoring package to reduce machining lead times and improve consistency.

projít na článek

Úprava šourku, hranatá brada. Trendy mužského zkrášlování

Trendy mužského zkrášlování Už dávno nestačí jen svaly, chic outfit, tetování. Musí-li se mužské sebevědomí opřít o atraktivní exteriér, nabízí mu trh moderní technologie. Reportér iDNES.cz je prozkoumal, jednu z nich dokonce na vlastní kůži. https://lase

projít na článek

Řemeslnická cesta - článek v Hranickém týdnu

Velice nás potěšilo, že jsme se s naší akcí dostali zase na stránky Hranického deníku. https://hranicky.denik.cz/ctenar-reporter/partutovicti-putovali-za-remesly-20200923.html Partutovičtí putovali za řemesly Dámský spolek Partutovice za krásného slun

projít na článek