Reporter od Seznamu, nástroj na analýzu hledání a trendů

Nedávno jsem si uvědomil, že nástroj Reporter od Seznam.cz je poměrně zapadlá služba, což je ovšem škoda. Proto jsem se rozhodl vám představit, k čemu slouží a jak se může hodit.

projít na článek

Microsoft Clarity UX nástroj, co rád doporučím.

Pokud používáte Hotjar pro analýzu UX, možná jste si všimli nedávného zvýšení cen. Bohužel se tím tento nástroj mohl stát pro některé malé firmy nebo startupy nedostupným. Dopadlo to na hodně UXáků v mém okolí, jelikož tento nástroj využívá opravdu hodně

projít na článek

Analýza konkurence pomocí Serpo

Hledáte způsob, jak se dostat před konkurenci? Potom bych vám rád ukázal jeden šikovný nástroj jménem Serpo. Serpo je nástroj pro analýzu konkurence. Můžete tak jednoduše zjistit, na jaká klíčová slova cílí v rámci SEO i PPC vaše konkurence.

projít na článek

Účesy podle nejnovějších trendů

Zajímá vás jaké účesy letos nejvíce letí podle názorů odborníků? Máme pro vás hned 7 žhavých trendů! Více v článku. Pokud máte další tipy, napište nám! The post Účesy podle nejnovějších trendů appeared first on .

projít na článek

Power BI – pomocník pro analýzu dat a reporting

V poslední době jsem se začal seznamovat s programem pro analýzu dat. Přišlo mi praktické, dovzdělat se i v této oblasti, protože stejně denně sedím v číslech a řeším, jak nejlépe vyhodnotit kampaně pro klienty.

projít na článek

Známe 6 nejdůležitějších trendů cloud computingu pro rok 2023

Inzerce: Svět technologií se mění stejně rychle jako voda v řece a my se v ní nesmíme utopit, ale hezky se sklouznout na jejích vlnách. Abyste se drželi nad vodou, přinášíme vám přehled trendů, které budou v roce 2023 hýbat odvětvím cloud computingu. 1. Z

projít na článek