Reportéři v Dudru

V minulém týdnu, při příležitosti setkání prezidenta Hospodářské komory s podnikateli Zlínska, nás přímo v Dudru v Sazovicích navštívili reportéři České televize. Zajímala je třeba naše aktuální ekonomická situace nebo, co nás naučil uplynulý nelehký rok a jaké hledáme cesty k pozvednutí byznysu. Před kameru se neostýchal postavit náš ředitel Ondřej Turecký a ochotně zodpověděl všechny otázky. Reportáž odvysílala Česká televize hned v několika relacích: ve středu 17.1.2024 v pořadu Události v regionech Brno v sobotu 20.1. v pořadu Týden v regionech v neděli 21.1. v pořadu Zajímavosti z regionů Článek Reportéři v Dudru se nejdříve objevil na Dudr Tools.

projít na článek

Návštěva v Dudru

Nedávno k nám zavítala vzácná návštěva skupinky žáků ze Základní školy Lukov. S budoucími deváťáky jsme si povídali o volbě střední školy a potřebném vzdělání pro různé profese. Čeká je brzy zásadní životní rozhodnutí a my jim přejeme ať je šťastné a před

projít na článek

Navštívili nás reportéři ČT z pořadu Toulavá kamera

Paramentářskou dílnu Velebný navštívili reportéři ČT z pořadu Toulavá kamera. Udělejte si chvilku na shlédnutí videozáznamu!

projít na článek