Resident Evil: Odveta - Resident Evil: Retribution

Nemá cenu zastírat to, že série Resident Evil nikdy nepatřila k tomu nejlepšímu, co nabízí sci-fi akční žánr. Současně jde ale o jednu z mála filmových adaptací videoher, kterým se podařilo uchytit a tak se na DVD/BR dostává už pátý, ano pátý díl. Ten čtvrtý s podtitulem Afterlife, který si režijně „pohlídal“ Paul W.S. Anderson, jenž stál u zrodu filmového Resident Evil, nestál za moc. Vlastně byl možná nejméně povedeným filmem ze série..

projít na článek

Resident Evil 9 Capcom potvrdil vývoj nového RE!

Během prezentace Capcom Next 2024 společnost oznámila, že vyvíjí novou hru ze série Resident Evil. Přestože neprozradili, zda jde konkrétně The post Resident Evil 9 – Capcom potvrdil vývoj nového RE! first appeared on GamingSite.cz.

projít na článek

DREAM EVIL oslavují metalové hrdiny

Švédové DREAM EVIL se pustili do oslavy všech metalových klišé a hrdě vypouští skladbu „Metal Gods“ jako poctu heavymetalovým hrdinům.

projít na článek

Sportovní brýle Evil Eye

Sezóna zimních sportů klepe na dveře! Co je pro vás nezbytné pro dokonalý zimní zážitek? Pro nás to rozhodně jsou špičkové sportovní brýle od značky Evil Eye! Díky těmto brýlím si každý milovník sportu může užít zážitky plné radosti a pohodlí! Pokud spor

projít na článek

Hexorcist: debutové album brzy

Memento Mori společně s Godz ov War a Unholy Prophecies představují debut francouzských Hexorcist pojmenovaný „Evil Reaping Death“, který samozřejmě nabídne death metal toho nejstaršího, zlého střihu. Jeden song máte níže.

projít na článek