RESTART! Setkání skautských vůdců z Královéhradeckého kraje 2021

Cítíš, že po obnovení činnosti oddílů budeš potřebovat ty i ostatní vedoucí ze střediska pořádný skautský RESTART? Pojďme se RESKAUTOVAT, pojďme se inspirovat. Žádný online, pěkně naživo, venku, u ohně a na výpravě. Vzpomínáš si ještě, jaké to bylo vidět jiskry ohně letět ke hvězdám? Rezervuj si termín. Předej zprávu ostatním vedoucím. RESTART! Kdy: 4. 6. června 2021 a/nebo 17. 19. září 2021 (přijet můžeš na den, na dva nebo na dva víkendy, doporučujeme přijet už na víkend první, pokud to půjde, třeba se situace na podzim opět zkomplikuje kdo ví) Kam: Táborová základna KRJ Miletín. (Nevíš, že KRJ nějakou základnu vlastní? Ideální příležitost ji zažít na vlastní kůži a poznat možnosti a využití pro svoji akci) Zaujalo tě to? Čti dál! Krajská rada Junáka Královéhradeckého kraje připravuje náhradní akce za zrušené Setkání vůdců 2020, které se mělo uskutečnit na podzim. Akce budou určeny pro Čtěte více The post RESTART! Setkání skautských vůdců z Královéhradeckého kraje 2021 appeared first on Junák - český skaut, Královéhradecký kraj, z. s..

projít na článek

Setkání vůdců 2020 změna

Dle usnesení Krajské rady Junáka Královehradeckého kraje v úterý 8. 9. 2020 se plánovaná akce Setkání vůdců 2020 neuskuteční v tomto roce. Podrobnější vyjádření a více informací od organizátorů i zástupců KRJ připravujeme. Díky za strpení i za pochopení.

projít na článek

Přihlas se na RESTART! Čas na přihlášku je do 21. května!

Restartuj se! Akce, která tu je místo setkání vůdců Královéhradeckého kraje. Přihlas se teď hned a tady na první víkend – přijeď na chvíli nebo na celý víkend. Přihlašovat se můžeš pod tímto odkazem přes SkautIS. Přihlašování již běží, pozor, uzávěrka na

projít na článek

SV2020 odloženo / video

Zdravíme všechny v našem skautském kraji, Krajská rada Junáka Královéhradeckého kraje na svém zářijovém jednání rozhodla o odložení listopadového Setkání vůdců. Vzhledem k tomu, že se koronavirová situace mění každým dnem, nejsme s to ani odhadnout, zda

projít na článek

Restart serveru Rack005Worker23

Z technických důvodů bylo nutné provést restart serveru Rack005Worker23. Restart byl proveden dnes 10. 10. v 10:30. Trval přibližně 1 hodinu z důvodu kontroly disku.Za způsobené potíže se omlouváme.

projít na článek

MSV Brno 2021 – Těšíme se na setkání - Pavilon G1 stánek č.8

Po roční kovidové pauze Vás ve dnech 8. – 12. 11. 2021 rádi osobně přivítáme na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně, na našem stánku s prezentací sortimentu technických lepidel, sprejů a oboustranných lepících pásek značky Auratech.

projít na článek