Revitalizace budovy Želešice

Revitalizace budovy Želešice Hlavní cíl projektu:Podpora projektů konečných žadatelů naplňující cíle SCLLD MAS Bobrava v rámci operace 19.2.1 Podpora provádění operací v rámci komunitně vedeného místního rozvoje. Výsledkem projektu bude dílčí revitalizace budovy Šlechtitelské stanice Želešice prostřednictvím výměny oken a výměny  vstupní dveří do budovy. Výsledkem projektu bude zajištění stálosti prostředí pro jednotlivé typy místností v budově, které je třeba pro získávání kvalitních a přesných výsledků. Kvalitní výsledky jsou důležité pro spokojenost partnerů a další výzkum a vývoj v oblasti zemědělství ČR. The post Revitalizace budovy Želešice appeared first on Agrogen.

projít na článek

Revitalizace BD, Nosálov

.fusion-gallery-9 .fusion-gallery-image {border:0px solid #f6f6f6;} Zpět na všechny reference The post Revitalizace BD, Nosálov appeared first on STASYPRO CZ s. r. o..

projít na článek

Revitalizace brownfieldů – dotační možnosti

Aktuálně je možné využít dotace na revitalizace brownfieldů z několika dotačních zdrojů. V rámci Národního plánu obnovy běží výzva pro města, obce a veřejné subjekty pro předkládání žádostí o dotaci na revitalizaci brownfieldů pro podnikatelské využití. V

projít na článek

Efektivnější budovy pro lepší svět

Společnost Kingspan je světovým lídrem v oblasti sendvičových panelů, pokročilých izolací a řešení obvodových plášťů budov. Naše výrobky umožňují vytvářet udržitelné budovy bez emisí uhlíku, které jsou tepelně účinnější, využívají přírodní obnovitelné zdr

projít na článek

Výstava Kameramani fotografují

Vernisáž výstavy se koná v pondělí 14. února 2011 v 19,30 v atriu Rajské budovy na VŠE.

projít na článek

Slavnostní otevření Stacionáře V Zahradě

Dne 26. dubna 2023 proběhlo, za účasti vedení města Havířova, slavnostní otevření nově zrekonstruované budovy na ul. U Jeslí, Havířov – Šumbark .

projít na článek