Rezervace vstupenek na hasičský ples

Kdo si ještě neobstaral vstupenku na hasičský ples, který se koná 6. února 2016 ve Společenském domě v Rožnově, ať se obrátí na Ondru Jurču (tel. 736 716 813), který si vzal rezervaci na starosti.  Na našem webu orientační plánek s obsazenými místy aktualizujeme. Zveřejněný plánek je ze dne 1.2.2016. Volná místa jsou označena zeleně a už jich zbývá jen pár... Podle informací organizátorů je však minimálně ještě 20 volných míst ve f oyere v prvním patře. Jsou sice mimo sál, ale je tam větší klid a také prostor. Poznámka: Pro zvětšení mapky klikněte na CTRL a PLUS .

projít na článek

Hasičský ples 3. 2. 2024

VYPRODÁNO !!! SDH Strahovice Vás srdečně zve na tradiční Hasičský ples konaný 3. února 2024 od 20:00 v sále Obecního domu ve Strahovicích. Hraje skupina Bratranci, je připravená bohatá tombola. Vstupenky v hodnotě 200 Kč je možné zakoupit u Lenky Sedláčk

projít na článek

Hasičský ples se blíží...

Jak je vidět z přiložené tabulky, vstupenky na letošní hasičský ples jsou již téměř vyprodány. Místa jsou však ještě ve foyer, takže kdo bude mít zájem, může si zakoupit místenku s večeří i tam.

projít na článek

Předprodej vstupenek na Městský ples

Přijměte srdečné pozvání na Městský ples, který se bude konat v sobotu 20. ledna 2024 v sále sokolovny. Vstupenky můžete zakoupit v předprodeji na podatelně MěÚ Šlapanice, Masarykovo nám. 100/7, od 12. prosince 2023.

projít na článek

Ples hasičů se koná první únorovou sobotu

Sbor dobrovolných hasičů v Tylovicích zve své spoluobčany na tradiční hasičský ples. Koná se v  sobotu 4. února 2017 v rožnovském Společenském domě od 19 hodin. K poslechu a tanci hraje Astmatic, vstupné s místenkou a večeří stojí 220 korun. Hasiči pož

projít na článek