Rezidence Nikolajka

Rezidence NikolajkaDýhovaný kompakt tvoří výrazný dekorativní prvek mezi oknyNázev projektu :  Rezidence NikolajkaArchitekt/Studio : BAK a.s.Použitý materiál : Prodema Prodex – Dark Brown, tl. 8 mmRealizace : Fasády Matuš Článek Rezidence Nikolajka se nejdříve objevil na Caffi.

projít na článek

Rezidence Veliš ožívá

15.3. jsme předali klíče od Rezidence novým obyvatelům. Přejeme hodně štěstí! The post Rezidence Veliš ožívá appeared first on Rezidence Veliš.

projít na článek

Rezidence Žárovec Čeladná

Pro generálního dodavatele firmu Bystroň Group a.s., zahajujeme přípravu dodávky a montáže hliníkových oken a dveří. The post Rezidence Žárovec Čeladná first appeared on ALFEST LUČINA s.r.o..

projít na článek

Slavnostní otevření Rezidence Veliš

The post Slavnostní otevření Rezidence Veliš appeared first on Rezidence Veliš.

projít na článek

Pokračování stavby bytového domu A5

Výstavba bytového domu A5 Rezidence Stella Rozdělov pokračuje dále. Do galerie jsme přidali další fotky z výstavby. Pokud máte zájem o bližší informace, neváhejte nás kontaktovat. Momentálně je stále dostupných 11 bytových jednotek. The post Pokračování s

projít na článek

Aktualizace galerie z průběhu stavby

Výstavba bytového domu A5 Rezidence Stella Rozdělov je v plném proudu. Do galerie jsme přidali několik fotek z jejího průběhu. Pokud máte zájem o další informace o naší nabídce, kontaktujte nás. Rezervace se plní, v tuto chvíli je prodáno zhruba 50% jedno

projít na článek