Rezidence Vokovice II – jak pokračují práce na stavbě?

Rádi bychom se s vámi podělili o novinky z výstavby našeho projektu Rezidence Vokovice II. S blížícím se dokončením stavby se soustředíme na pokládání izolace fasády a kotvících systémů balkonových zábradlí. Dále jsme nainstalovali uvnitř budovy výtah a položili dlažbu v bytech včetně koupelen a toalet. Postupujeme dle nejvyšších norem kvality a těšíme se, až během několika měsíců předáme projekt naším novým rezidentům. Nedávno jsme navíc uvolnili některé nové jednotky v projektu, které potenciálním rezidentům nabízejí možnost stát se součástí této půvabné rezidenční čtvrti. Lokalita se nachází jen pár kroků od malebného parku Šárka s pohodlným spojením se zbytkem Prahy. Stanice metra Nádraží Veleslavín a několik tramvajových spojů jsou vzdálené pouhé 2 minuty. Článek Rezidence Vokovice II – jak pokračují práce na stavbě? se nejdříve objevil na Daramis.

projít na článek

Nabídka: Nabídka práce: montér/montérka kovových konstrukcí

Místo výkonu práce: Lhotka nad Labem č.p. 86, 410 02 Lovosice, 411 02 Štětí - Račice. Náplň práce: - montážní práce spojené se stavbou lodních plavidel - montáž hotových sekcí do… 22 000 Kč

projít na článek

Peugeot, Citroën, Opel a DS v ČR pokračují v provozu

Značky koncernu PSA, stejně jako celý evropský automobilový průmysl, musely v zájmu ochrany zdraví zásadně omezit či přizpůsobit své aktivity.

projít na článek

Nabízíme stavební práce ,rekonstrukce domů a bytů. - Cena: dohodou

Pracujeme zodpovědně a profesionálně. Pouze pro majitele domů a bytů. Dlouholetá praxe. Provádíme veškeré stavební práce: zednictví, malířství, sádrokartonářství, renovujeme podlahy, elektrikářské práce, stěhování a úklidové práce. To vše za velmi rozu

projít na článek

Krátké vlny: Nařízení o gigabitové infrastruktuře má pomoci proti byrokracii při stavbě sítí

Jedním ze stěžejních instrumentů nového nařízení je propracovanější přístup operátora k existující fyzické infrastruktuře.

projít na článek