Richard Krajčo ukázal fotky z natáčení seriálu Iveta. A strhla se lavina hejtů

Třetí řada populárního seriálu Iveta o zesnulé zpěvačce Ivetě Bartošové nabídne i jednu z nejpopulárnějších tváří českého showbyznysu. Richard Krajčo si zahraje nechvalně proslulého podivína Zdeňka Macuru, který před zpěvaččinou smrtí tvořil s Bartošovou záhadný pár.

projít na článek

Čechoameričan ve výuce geografie

Last week, I received an invitation from Iveta Demlová to address her English and Geography students in a combined 90 minute session. This way, the students would hear a native English speaker as I shared insight of my CZ heritage while living in the USA

projít na článek

FOTKY

VEŠKERÉ FOTOGALERIE JSOU ZDE krelov.rajce.idnes.cz/

projít na článek

Gymnázium Dačice ve Fokusu Václava Moravce

V úterý 14. ledna 2020 se osm žáků našeho gymnázia vypravilo do Prahy a Zbraslavi na prohlídku České televize a na natáčení Fokusu Václava Moravce. 

projít na článek

Den basketbalu aneb Turnaj ČBF U10

V sobotu 6.4. proběhl na naší hale turnaj ČBF U10 pod záštitou společnosti MANN+HUMMEL. Jednalo se o akci pořádanou v rámci seriálu turnajů pro nejmenší hráče od České basketbalové federace.

projít na článek

Májka

Sešlo se nás opravdu hodně. Jak na samotné přípravy, tak na vščerní posezení. Dost nás vydrželo hlídat až do svítání. Hezká atmosféra, až na odpolední déšť, supr počasí.No a májka je parádní. Fotky nahraju co nejdřív.

projít na článek