Rituál Splnění přání s pomocí sklenice vody

Jelikož dnes máme takové magické datum stvořené přímo pro rituály, poradím Vám jeden který si dnes můžete udělat:Navíc vám sem vypíšu, co je nutné splnit jaké podmínky, aby se vaše přání vyplnilo. Ne každý si umí správně přát. Rituál: Na papír napište své přání v pozitivitě, nalijte do sklenice vodu a položte ji na své přání a nechte aspoň 2 hod stát. Promněte si ruce, až ucítíte teplou energii, přiložte ruce ke sklenici, ale nedotýkejte a nahlas vyslovte své přání, můžete mít u toho zapálenou svíčku, nejlépe bílou, obklopte sklenici krásnými předměty, andílky, květiny atd.. vodu pak vypijte. Co musíte dodržet, aby se přání splnilo? Pouze jedno přání ze začátku si přejte jedno jednodušší přání, žádná složitá, díky splnění drobnějších přání, pocítíte sílu, dodá vám to pocit jistoty a důvěry. Správně formulujte – přejte si vždy v přítomném čase, nikdy v čase budoucím a vysílejte svá přání tak, jako by už byla splněna (chci být bohatý – je špatně formulované přání – správně je – jsem bohatý, mám hojnost. Žádné obavy – jako nechci být nemocný, chudý apod, obavy přitahují přesně ty události, kterým se chceme vyhnout ( tímhle si mohu přitáhnout nemoc), myslete na svůj úspěch Svá přání si zapište – co je psáno, to je dáno Přesvědčte svůj rozum – co si přejeme to získáme, patří nám to – vysílejte přání pozitivní energii, myšlenky na jeho vyplnění, co vysíláme – se nám vrací Důvěra namísto pochybností – kdo nevěří v úspěch, nemůže být úspěšný, pochybnostmi své přání odvoláváte, nechte myšlenky volně plynout, negativní myšlenky vypusťte hned ven, důvěřujte svému přání a jeho splnění, zbavte se negativity. Přání se musí týkat pouze vás – plní se vaše přání na základě vašich citů – touhy, přání typu chci, aby se mé dítě lépe učilo nebo aby se mi manžel víc věnoval – správná formulace je – Jsem pyšná na své učenlivé dítě.. Mám krásné, spokojené manželství apod. Ekologické přání – svým přáním byste neměli nikoho a nic poškodit a nikomu ublížit, pokud tak učiníte, vrátí se vám to.. Mlčte – nemluvte o svém přání, dokud se vám nevyplní. Buďte připraveni na náhody – protože vesmír plní vaše přání překvapivými způsoby, nechejte se vést intuicí a mějte otevřené oči, splnění přání může přijít cestou, kterou vůbec neočekáváte Poděkování – je to urychlovač splnění přání, spojuje nás s univerzem a proudem života, v okamžiku poděkování se přání začíná uskutečňovat Přeji všem, aby se přání vyplnilo! S láskou Renata Článek Rituál Splnění přání s pomocí sklenice vody se nejdříve objevil na Renata Tara.

projít na článek

První sklenice medu vytočeny

První sklenice medu vytočeny, našimi víčky pevně uzavřeny. A jaký med si na chleba mažete vy? Podělte se o tipy na své včelaře. Více informací o tomto typu víčka naleznete v našem katalogu: The post První sklenice medu vytočeny appeared first on Tecnoca

projít na článek

Víra tvá tě uzdravila - moc víry

Jiří Vacek ... Po čem s velkou láskou a touhou toužíme, to se také stane. Kdy a jak se tak stane, je dáno časoprostorovou prodlevou, která je nutná k vytvoření podmínek splnění našich přání. Naše silné touhy se opravdu naplňují a to často již i tehdy,

projít na článek

Spokojené a klidné vánoční svátky!

Přeji všem spokojené a klidné vánoční svátky, hodně pohody a splnění všech přání! Václav Hrubec

projít na článek

Přání k svátku pro Evu

Přání k svátku pro Evu. Blahopřání Evám. Přání Evám k svátku. Krásná přáníčka ke stažení zdarma. DALŠÍ PŘÁNÍČKA PODLE JMEN Evo, vše nejlepší k svátku! The post Přání k svátku pro Evu first appeared on BestPage.cz.

projít na článek

Přání k narozeninám pro Evu

Přání k narozeninám pro Evu. Blahopřání Evám. Přání Evám k narozeninám. Krásná přáníčka ke stažení zdarma. DALŠÍ PŘÁNÍČKA PODLE JMEN Evo, vše nejlepší k narozeninám! The post Přání k narozeninám pro Evu first appeared on BestPage.cz.

projít na článek