RIVA tekuté mýdlo hydratační 5l

Riva tekuté mýdlo creme hydration jemně čistí Vaše ruce a během umývání pomáhá chránit pokožku před vysoušením. Tekuté mýdlo obsahuje hydratační látky podobné těm, které jsou obsaženy ve zdravé pokožce, a neutrální čisticí složky, které pomáhají zachovat přirozenou rovnováhu pokožky. Pokožka zůstává hebká a hladká.

projít na článek

Tekuté hypoalergenní mýdlo 5l

Tekuté hypoalergenní mýdlo 5l Bílý Jelen 5l Hypoalergenní přírodní tekuté mýdlo White Deer pro každodenní péči o citlivou pokožku náchylnou k alergiím. Obsahuje přírodní složky, nedráždí pokožku a účinně odstraňuje nečistoty, šetrné k životnímu prostředí.

projít na článek

MITIA tekuté mýdlo 1l honey&milk

Jeho jemné složení společně s medovými extrakty, které pokožku zklidňují a mléčnými výtažky bavlny s hydratačními účinky pomáhají zachovat pokožku hebkou a vláčnou. Výběr druhů mýdel dle aktuálních zásob skladu.

projít na článek

FA tuhé toaletní mýdlo 90 g

Tuhé krémové toaletní mýdlo Fa se smyslnou a okouzlující vůní. Výběr druhů mýdla dle aktuálních zásob skladu.

projít na článek

Péče o čerstvý piercing

Péče o čerstvý piercing Piercing po aplikaci - může být první týdny citlivý nebo svědit. Kůže muže být lehce načervenalá (v případě piercingu pupíku i několik měsíců). Kůže v okolí může někdy být lehce napnutá. - v případe piercigu pupíku nebo obočí

projít na článek

Není jedno, jaké mýdlo používáte

Hygiena je základem k tomu, abychom byli zdraví a nepochybně i o něco krásnější. Bez její vykonávání nelze fungovat tak, abychom toho docílili. Nepostradatelným pomocníkem, který nám pomáhá udržovat naše ruce čisté a bez přítomnosti bakterií je mýdlo, kte

projít na článek