Robotické broušení

Spustili jsme nový web specializovaný na broušení robotem – brousenirobotem.cz. V rámci těchto internetových stránek si můžete objednat návštěvu našeho testovacího centra a sami si ověřit kvalitu robotizované techniky na vašich výrobcích. Broušení robotem – SP-Tech s.r.o. Článek Robotické broušení se nejdříve objevil na Sp-Tech, s.r.o..

projít na článek

Robotické broušení litiny

Článek Robotické broušení litiny se nejdříve objevil na Sp-Tech, s.r.o..

projít na článek

Ocílka diamantová 260 mm TAIDEA

Diamantová ocílka o délce 26 cm vhodná na broušení kuchyňských nožů z tvrdé oceli. Díky oválnému tvaru ocílky je zajištěna vyšší efektivita při broušení. Tvarovaná rukojeť je na dotek měkká a příjemná do ruky i při delším broušení.

projít na článek

Pořízení nové robotické stanice

Na konci loňského roku jsme opět modernizovali naše přístrojové vybavení pořízením nejnovějšího modelu robotické totální stanice SOKKIA od společnosti 3gon Positioning. Součástí dodávky je též GNSS anténa umožňující sledovat všechny dostupné družicové sys

projít na článek

Ocílka keramická 260 mm TAIDEA VYPRODÁNO

Keramická ocílka o délce 26 cm vhodná na jemné broušení všech nožů z oceli. Doporučujeme na jemné obtažení nože po broušení na kameni nebo i při samotné práci v kuchyni. Tvarovaná měkká rukojeť je příjemná do ruky i při delším broušení.

projít na článek

Mezinárodní strojírenský veletrh – BRNO 2023 – Sp-Tech s.r.o.

Ve dnech 10.-13.10. nás najdete v pavilonu B expozici 31 na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně. Jedná se o nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě. Široké odborné veřejnosti představíme několik unikátních robotizovaných pracovišť.

projít na článek