Robotní a chmelové známky + copak se to našlo

Málokdo ví, že vůbec nějaké robotní nebo chmelové známky existovaly. Když pod cívkou detektoru uvízlo záhadné kolečko s hrubě vyraženým nápisem, napadla mne robotní známka. Může to však být i docela něco jiného. Foto najdete na konci článku.  Podívat a přečíst si  o robotních známkách, které předlouhá léta ležely v zemi a díky kolegům detektorářům opět spatřily světlo světa, to si nenechte ujít. 

projít na článek

Copak se to našlo

Poprosím čtenáře Hačmoru, jestli by nevěděli, k čemu tato věcička nalezená na poli sloužila. Stači napsat chytrou radu do komentáře.

projít na článek

Historie psí známky

Autor Jan Kočí zajímavým způsobem prezentuje vývoj psích známek od té nejstarší, představuje umělecké zpracování i význam známky v určité době. Článek je doplněn o další fotografie.

projít na článek

Jak Chytrouška se zvířátky uklízely vlese

Chytrouška se dlouho trápila tím, co se stalo malému prasátku Andulce. No ale copak za to mohla? Copak mohla tušit, že lidé jsou tak neukáznění anechávají vlese posobě takový nepořádek? Nemohla se stím smířit, atak se rozhodla dát věci do pořádku. Navštív

projít na článek

ZNÁMKY KVALITY

Již nějakou dobu se naše mouky pyšní oceněním ČESKÉ CECHOVNÍ NORMY. Před nedávnem k ní přibyla další cenná známka kvality, a to KLASA. Jsme na tato ocenění právem hrdí a jsme rádi, že vám tyto KVALITNÍ MOUKY a výrobky upečené z nich můžeme nabídnout.

projít na článek

!!! NEPOUŽITÉ !!!

Dnes jsme přidali samé NEPOUŽITÉ věci. - vysílačky Motorola. Ostatní NOVĚ vystavené předměty nejeví známky sebemenšího použití. POSUĎTE SAMI

projít na článek