Rodinné focení v zámeckém parku

Pro tuhle rodinku poprvé venku a rovnou v zámeckém parku v Benátkách nad Jizerou. Parádní den a parádní fotky. Článek Rodinné focení v zámeckém parku se nejdříve objevil na Jirka Šnýdr Fotograf.

projít na článek

Rodinné focení v Mladé Boleslavi

Tohle byla jedna velká náhoda. Nějaká maminka mě oslovila na facebooku že by měla zájem o focení rodinky v máku. Článek Rodinné focení v Mladé Boleslavi se nejdříve objevil na Jirka Šnýdr Fotograf.

projít na článek

Rodinné focení při západu slunce

Cestou do práce jsem si říkal, jestli je vůbec možný, že už je to zase tady, zase ta červená maková nádhera. Článek Rodinné focení při západu slunce se nejdříve objevil na Jirka Šnýdr Fotograf.

projít na článek

ČEZ: V Temelíně zahájili letošní svatební sezónu

Ivana Havlová z Dolního Bukovska a Martin Marek z Doňova jsou letošním prvním párem, který uzavřel sňatek "ve stínu" chladicích věží Jaderné elektrárny Temelín. Snoubence v zámeckém parku kolem zdejšího infocentra o víkendu oddal starosta obce Temelín Jos

projít na článek

Kurz focení pro začátečníky

Já čekal klasiku otázku jako  „mám to rozmazaný, co mám dělat“, ale ona přišla s tím, jestli bych si někdy nenašel čas a naučil jí jak fotit. Článek Kurz focení pro začátečníky se nejdříve objevil na Jirka Šnýdr Fotograf.

projít na článek

RODINNÉ VELIKONOČNÍ HODY

Milí hosté, srdečně vás zveme na letošní velikonoční hostinu. Rádi bychom vám představili naše jarní menu, které bude již tradičně servírováno doprostřed stolu. Přijďte ochutnat od 8.4., těšíme se na vás! The post RODINNÉ VELIKONOČNÍ HODY first appeared o

projít na článek