Rok 2008, prosinec výstava VO ZUŠ Domažlice

Za oknem hřeje nás pohádka, Knihovna B. Němcové Článek Rok 2008, prosinec výstava VO ZUŠ Domažlice se nejdříve objevil na Základní umělecká škola Jindřicha Jindřicha Domažlice.

projít na článek

Zima 2008/2009 výstava ZUŠ Domažlice

Loutka očima dětí muzeum Chodska Chodský hrad Článek Zima 2008/2009 výstava ZUŠ Domažlice se nejdříve objevil na Základní umělecká škola Jindřicha Jindřicha Domažlice.

projít na článek

Rok 2011 výstava VO ZUŠ Domažlice

Krajkové zimní štěstí aneb kdo se nám sem vloudil Knihovna Boženy Němcové Domažlice Článek Rok 2011 výstava VO ZUŠ Domažlice se nejdříve objevil na Základní umělecká škola Jindřicha Jindřicha Domažlice.

projít na článek

Rok 2010 výstava VO ZUŠ Domažlice

Radosti bílého koně Knihovna Boženy Němcové Domažlice Článek Rok 2010 výstava VO ZUŠ Domažlice se nejdříve objevil na Základní umělecká škola Jindřicha Jindřicha Domažlice.

projít na článek

ROK 2009 Vánoční výstava v Knihovně B. Němcové

Prosincové krabičkové štěstí Článek ROK 2009 Vánoční výstava v Knihovně B. Němcové se nejdříve objevil na Základní umělecká škola Jindřicha Jindřicha Domažlice.

projít na článek

Astrologická předpověď počasí na prosinec 2023

Prosinec 2023 zimu nejen přivede a předvede ale i udrží. Tentokráte je v souladu s meteorologickým kalendářem, ten považuje prosinec za zimní měsíc od začátku do konce, astrologie až od vstupu Slunce do znamení Kozoroha.

projít na článek