Roman Prymula včera vystoupil v čele Devítky

Devítka, to jsou Nazgûlové jsou sluhové Temného pána Saurona v knižní trilogii Pán prstenů J. R. R. Tolkiena. V jejich čele včera večer, tedy 13.10.2020, vystoupil jako Pán Nazgůlů současný ministr zdravotnictví plukovník Roman Prymula. A my se ptáme: Vyrazil už Frodo na cestu k hoře nebo o svém osudu ještě neví?

projít na článek

Pavla Roman

Pavla Roman Hotel Nemojanský Mlýn Pavla s Romanem si své ano řekli v krásném barokním zámku Lysice na Jižní Moravě. Společné fotografie novomanželů pak vznikly v přilehlé zámecké zahradě a na zámeckých ar

projít na článek

Sboreček vystoupil na Sněhánkách

Náš školní pěvecký sbor pod vedením paní učitelky Štěpánkové vystoupil v pátek 9. 12. na Masarykově náměstí v rámci akce Sněhánky. Vystoupení s názvem Eskymácké Vánoce se jim velmi povedlo. Děkujeme! 

projít na článek

ŠKOLNÍ SBOR VYSTOUPIL NA BENEFIČNÍM KONCERTĚ

Dne 11. 12. 2023 náš školní sbor vystoupil dohromady se sborem Luminis na benefičním koncertě, aby podpořil dětský domov Úsměv.

projít na článek

Péťa a Roman Chvalský zámek

Chvalská tvrz (zámek) v Horních Počernicích je jen co by kamenem dohodil od pražského Černého Mostu. Péťa a Roman si vybrali na svůj významný den lednový termín a tak ve všem tom mrazu, jsme byli rádi za možnost odfotit naprostou většinu fotografií ve vni

projít na článek

Heavy metal pro starší a pokročilé

Může být humoristický román smutný? A jaké to je, když o krizi mužů ve středních letech píše žena? Román Těžké duše zručně a zábavně kličkuje mezi mnoha stereotypy.

projít na článek