Rozdáváme 10 klíčů do nové hry JetX!

JetX je nově chystaná PC VR hra, která bude vydána již za pár dnů, konkrétně 11.4.2019, jak lze vidět na její produktové stránce na Steamu. A my jsme pro vás získali 10 Steam klíčů, které vám rozdáme kompletně zdarma! JetX je především závodní hrou, u které nebude chybět adrenalin, původně měla vyjít již v březnu, ale posunutí o pár dnů nikomu samozřejmě nevadí. A než se vrhneme na detaily, jak získat klíče ke hře, mrkněte ještě na nejnovější trailer: JetX nejnovější trailer Takže co pro získání klíčů udělat? Je to jednoduché: Pokud ještě nejste našimi fanoušky na Facebooku, staňte se jimi. Tedy dejte lajk naší facebookové stránce. Najděte na na naší FB stránce tento příspěvek (po dobu trvání soutěže bude připnut nahoře) a označte jej „To se mi líbí“ a sdílejte. Do komentáře k „olajkovanému“ soutěžnímu příspěvku na FB stránce napište, co vás na hře zaujalo (pozor, abyste to udělali u správného příspěvku!). Soutěž bude trvat od 9.4.2019 do 16.4.2019 a výherce vybereme z komentářů pomocí aplikace Pick Winners (Výherce budeme následně kontaktovat via SZ na Facebooku). Takže vzhůru do toho a držíme palce! The post Rozdáváme 10 klíčů do nové hry JetX! appeared first on VR Blog.

projít na článek

Novinky ve vpsAdminu: hostitelské klíče SSH, úpravy v šablonách a cgroups

Připravili jsme několik technických novinek týkajících se vpsAdminu. Můžete se podívat na otisky hostitelských klíčů SSH, spravovat změny prováděné v šablonách a začínáme přechod na nové cgroups. Otisky SSH klíčů V detailu VPS ve vpsAdminu nově najdete o

projít na článek

Pronájem chatek na S-Massacre 2024

Rezervace chatek na letošní letní festival ve Varvažově se spouští v pondělí 12.02. v 19:00. Spustí se rezervační systém, který bude sloužit na rezervaci chatek kempů Varvažov a Ostrovec. Pro rezervaci chatek v kempu Vážka prosím piště email (info viz níž

projít na článek

Nové produktové letáky

Připravili jsme pro Vás nové produktové letáky. Ve formátu pdf je najdete ke stažení na stránce Katalogy a informační brožurkyThe post Nové produktové letáky first appeared on KITTFORT.CZ.

projít na článek

Informace pro nové zájemce o adiktologické služby

Z kapacitních důvodů nyní nepřijímáme nové klienty k testování na přítomnost návykových látek.Děkujeme za pochopení. The post Informace pro nové zájemce o adiktologické služby appeared first on Centrum ALMA, z.ú..

projít na článek

nová tvář studia

Připravujeme pro Vás nové prostory na nové adrese a v novém designu...

projít na článek